Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość90280202048204

stosunek pracy

Polecane posty

Gość gość90280202048204

Witam. Jestem psychologiem, obecnie pracuje na pol etatu wtorek i czwartek. Dostalam oferte w pracy w szpitalu. Przygotowywalam sie dwa tygodnie, obiegowka, badania. Od 1 wrzesnia zgloszono mnie do nfzetu. Prawnie zaczynam prace 1 wrzesnia, umowe podpisuje dopiero 3 wrzesnia. Dzisiaj odpowiedziala jedna z firm (bardzo duzo wysylam ogloszen o prace), ze bede mogla u niej pracowac. Jest to branza HR, a stawka okolo 2900 netto. Praca po 8godzin. W szpitalu dostawalabym 1600 i teraz moje pytanie, czy moge sie z tego szpitala jeszcze wycofac, zaznaczam, ze nie podpisalam jeszcze umowy. Ale ustnie sie zobligowalam, zgloszono mnie do nfzetu.

Gość gość46464646
ktos zna temat?

Gość gość
jesli nie podpisałas jeszcze umowy to po prostu informujesz że znalazłas inna ceikawsza propozycje a z tej rezygnujesz

Gość gość575755
ponoc umowe mam napisana od 1 wrzesnia, ale jej nie podpisalam. zostalam zgloszona od pierwszego wrzesnia do pracy w nfz. czyli moge bez problemow odwolac? a co z badaniami ktorymi robilam na ich koszt? bede miec problemy prawne? wole to prace druga bo robilabym tylko 160 godzin, a tak ze szpitalem musze laczyc 3 etaty (lacznie 240 godzin pracy w miesiacu) zeby wyjsc na 2700. czyli moge zadzwonic i odmowic tak?

Gość gość
zaznaczam, ze przygotowuja mi umowe. mialam ja podpisac dzisiaj, mam tylko obiegowki podpisane i kupe rzeczy np. ze robilam szkolenie z bhp. umowy o prace nie podpisalam bo jej kadrowa nie przygotowala na czas.

Gość gość
??????????

Gość gość
!!!!!!