Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kończyć to wszystko??? co robić?

Polecane posty

Gość gość

jestem w kropce. dokładnie 3 miesiące temu poznałam przez internet faceta. Cudownego. Nie będę się rozpisywać jak bardzo się do niego przywiązałam i ile dla mnie znaczy nasz "internetowy związek". Od tych trzech miesięcy rozmawiamy ze sobą codziennie, praktyczne całe dnie i noce kiedy tylko oboje mamy czas. Jesteśmy w sobie zakochani po uszy. Nie ukrywam, ze jest to mój pierwszy raz kiedy czuje coś tak niesamowitego do drugiej osoby, a mam już 21 lat. Dzieli nas ok. 1000 km, on mieszka za granicą, ale planuje powrót do Polski. Problem pojawia się w momencie tematu spotkania, naszego pierwszego spotkania.... On bardzo nalega, chce przyjechać do mnie do mojego miasta... Ja też bardzo chce go zobaczyc ale nie mogę. Moje osobiste, prywatne problemy, o których On wie, sprawiają, że nie jestem jeszcze gotowa.. Jest nam cieżko bo oboje pragniemy bliskości, ale ja nie mogę się z nim wcześniej spotkać. Potrzebuje czasu, ok. 4 miesięcy. wiem, że to długo, jednak nie potrafie zmienić tej sytuacji, Oboje jest nam ciężko i nie wiemy co robić, żadne z nas nie chce tego kończyć, ale czy tak nie byłoby dla nas lepiej? Myślicie, ze takie czekanie się uda, jeżeli nam obojgu bardzo zależy?? Bardzo proszę o jakieś rady, sugestie...

Gość gość
czemu akurat 4 miesiace?

Gość gość
czuje, że wtedy będe gotowa na to spotkanie. Teraz nie potrafię się przełamać mimo, że bardzo bym chciała. Moja przeszłość sprawiła, że jetem dosyć ciężkim przypadkiem, mam ze sobą problemy i teraz skupiam się na sobie i chce doprowadzić sie do porządku. Wiele przeszłam w życiu nieprzyjemności i do dzisiaj walcze z przeszłością. Chce się z Nim spotkać wtedy kiedy zakończe wszystko z czym jest mi źle. Chce z nim rozpocząć prawdziwy związek w momencie kiedy bedę na to gotowa i kiedy będe się dobrze ze sobą czuła.

Gość gość
A wiesz co ? Bądź czujna, bo takie "ranki" internetowe mogą być złudne, a sama napisałaś, że miałaś w życiu przechlapane i boię się, że możesz się rozczarować

Gość gość
co do jego osoby jestem pewna. Rozmawiamy pezez skype, nawet poznałam jego znajomych. Wiem bardzo dużo o jego życiu, pracy, poprzednch związkach. Jestem pewna, ze jest tą osobą za którą się podaje. Jest bardzo wrażliwy, boje się, ze może nie wytrzymać 4 miesiace, boję się, że odejdzie, nie będzei miał sił dłużej tego ciągnąć.

Gość gość
myślisz, że przez te 4 miesiące schudniesz? nic z tego!

Gość gość
Jest bardzo wrażliwy, boje się, ze może nie wytrzymać 4 miesiace, boję się, że odejdzie, nie będzei miał sił dłużej tego ciągnąć. xxx co ciągnąć? nazywasz związkiem gadanie przez skypa z facetem którego na żywo nie widziałaś?