Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A40

Ile kobiet miedzy 30 40 szuka lub chciało by znależć partnera

Polecane posty

Gość A40

Jestem mężczyzną lekko po 40-tce i się zastanawiam ile kobiet (stan cywilny Panna 30-40 ) chciało by lub szuka partnera do związku ?? o ile kobieta w wieku 30 lat szukająca partnera to nic nadzwyczajnego ale powiedzmy jężeli zbliża sie do 40 to szuka na siłę ? lub sobie już odpuszcza. Ja jako wolny (kawaler) brak dzieci w wieku 40 lat już raczej nie szukam partnerki. Zresztą w wieku 40 lat to chyba już za póżno do poważnych związków z ślubem włącznie. Niektóre kobiety mówią mi że przyszła żona bedzie miała dobrze ze mną, nie palę nie piję jestem bardzo życzliwy ale co z tego jak w tym wieku to chyba za póżno do poważnego związku z kobietą

Gość gość
ja mam 29 i już się poddałam, nie szukam, jak ma przyjść to sam przyjdzie, na siłę nie ma co się wiązać bo lepiej być samotnym samemu niż samotnym w związku; pozdrawiam wszystkie samotne osoby niezależnie od wieku

Gość gość
29 letnia kobieta to przecież dojrzała kobieta wiedząca czego chce według mnie najlepszy wiek na znalezienie partnera wszystkie poniżej do głupie nie wiadomo czego chcą do przygodnego seksu 20-25 to może być ale przecież taka kobieta jeszcze nie wie czego chce

Gość gość
Ja bym nie chciała kretyna analfabety, który nie zna ortografii i nie umie stawiać przecinków...

Gość gość
A kretyna który nie jest analfabetą?

Gość gość
Ciekawe czy przy uprawianiu seksu też martwisz się o przecinki ?? Mnie raczej do niczego nie są potrzebne w takim towarzystwie seksistowskich kobitek :-)

Gość gość
Ja bym nawet nie chciała uprawiać seksu z imbecylem.

Gość gość
A czy czasem nie jesteś starą nie atrakcyjną kobietą która nawet imbecyl nie chciałby przelecieć gratis :-)