Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż jedzie na grzyby ze znajomą

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Powiedział , ze jutro jedzie na grzyby z xxxxx Co byscie odpowiedziały?To normalne?

Gość gość
ona już sobie upatrzyła grzyba po którego się schyli

Gość gość
Oj tam sprawdzi czy nie jest trujący

Gość gość
Przebierz się za niedzwiedzia i ich pilnuj :)

Możesz mnie wynająć. Chętnie poudaję drzewo tudzież krzak. Kolor moich włosów idealnie skomponuje się z leśną florą.

Gość gość
Pojedz z nimi na te grzyby

Gość gość
ej ja an serio Nie mogłam pojechać , bo bym wyszła na idiotkę co to mężowi nie ufa. Na dodatek nawał roboty w pracy

Gość gość
weź olej dziada , co się będziesz przejmować i tak zrobi co chce czy na grzybach czy gdzieś indziej , weź się lepiej zastanów co zrobisz "gdyby" :D zabezpiecz się:D w razie czego to ty go puścisz w kapciach:P

Gość gośćzona
Wiesz,ja myślę, że nie masz co przesadnie dopatrywac się zdrady. Ja też uwielbiam chodzić na grzyby. A mam małe dziecko i wiadomo, go do lasu nie wezmę. Do tego wszyscy łącznie z moim mężem panikuja, że kleszcze, że borelioza i nie chcą ze mną iść. Kiedyś mój znajomy dał mi kilka grzybów, wiec zapytałam,czy jeszcze kiedyś pójdzie i czy mogę z nim iść. W życiu nie pomyślałam,że jego narzeczona może mieć o to problem. Tak samo jak ja w życiu nie pomyslalabym, żeby zdradzić mojego kochanego męża...

Gość gość
myslisz ze ją zapnie? jakie jest prawdopodobienstwo?

Gość gość
Nie słuchaj dzieciarni z forum. Skoro powiedział, że jedzie ze znajomą na grzyby, to faktycznie tak jest. Gdyby ją chciał wy/r***ać, to w życiu byś się nie zorientowała, tak jak większość tych kretynek na forum.

Gość gość
wiesz co hmm nie chce mi sie liczyc , moze ktos podpowie jakie jest prawdopodobienstwo ze ja zapnie? a co do tego ze nigdy bym sie nie zoriientowala to niektorzy tak udaja mowia ze tylko pojada i ze nic nie ma, zeby uspic czujnosc

Gość sromotnik
ja byłem z koleżanką z pracy(mężatka)na grzybach,jakaś jej znajoma gdzieś tam nazbierała i tej też się zachciało,ale boi się sama do lasu,więc zaproponowałem,że mogę z nią pojechać jak chce,jak las zna,no i byliśmy,kurki były jak cholera,gołąbki,kozaki.

Gość gość
Martwisz się że we dwoje tyle grzybów zbiora że całą noc będziesz odbierać ?

Gość gość
ja też chce na grzyby