Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fb rujnuje mi życie

Polecane posty

Gość gość

Założyłam tam profil z ciekawości i niestety totalnie się w to wciągnęłam. Może to idiotyczne, ale jest mi smutno, gdy ktoś nie lajkuje moich zdjęć, linków itp. Spada też wtedy moja samoocena - czuję się taka do niczego, nudna... Ok, wiem, to tylko świat wirtualny, ale szczerze mówiąc, w realu też u mnie kiepsko z ludźmi.

Gość gość
porąbańcu ,bo twarz masz nieciekawą

Gość gość
Nie musisz mnie od razu wyzywać. Akurat bardzo rzadko daję zdjęcia swojej twarzy, a jeśli już to za nie dostaję i tak więcej lajków niż za resztę...

Gość gość
Nie wiem, czy usunięcia konta jest rozwiązaniem. Bardziej chodzi o to, by się zdystansować do tego wszystkiego.

Gość gość
Zawsze mam strasznego doła, gdy wrzucę jakiś link/zdjęcie i nikt tego nie polubi, nie skomentuje. Zaraz zastanawiam się, co ze mną nie tak i się przejmuję. Wiem, głupie, ale tak mam. Bardzo się przejmuję tym, co inni mogą o mnie pomyśleć.

Gość gość
moich linków też nikt nie lajkuje, czasami 2, 3 osoby ale mam do tego dystans. Zresztą moja aktywność w tej chwili jest znikoma. Raczej lajkuję innym. Ale znam osobę, co wrzuca wszystko, nawet jak coś ugotuje, wyjdzie z domu po bułki... i też ma bez lajków albo ma kilka i jakoś ją to nie zraża.

Gość gość
Ja nie wrzucam żadnych pierdół typu co ugotowałam itp., tylko to, co uważam za ważne dla mnie. Nie daję żadnych swoich zdjęć poza jednym profilowym, za to wrzucam dużo obrazków, dźwięków, fragmenty z książek/wierszy i ciekawostki ze świata polityki, kultury itp., na temat których mam swoje zdanie. Czasami oczywiście dostaję dużo lajków, ale są dni, kiedy nie ma ich wcale i już zaczynam się wtedy dołować...

Gość gość
wykasuj fb zanim się wykończysz. Po co Ci wirtualne znajomości. Rozwijaj prawdziwe :) ja tak zrobiłam, pierwszy miesiąc był ciężki a dziś bardzo się cieszę że to zrobiłam. Trzymam kciuki

Gość gość
wiem, mialam to samo..no dobra dalej mam. Ale pomysl sobie, że ty tez nie lajkujesz wszystkiego innym, tylko rzeczy ktore cie zaciekawią. Tak wiec jak wrzucasz jakiś artykuł i nikt ci nie lajkuje to nie znaczy, od razu, że ktoś ma cie gdzieś, moze po prosru nie ma chwilowo osob ktore sątym zainteresowane.