Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny po 20stce, JAKI SPORT POLECACIE

Polecane posty

Gość gość

Kochane, jaki sport polecacie dla dziewczyny 24 letniej. Na co same chodzicie. Ja się zastanawiam...mam taką chętkę na piłkę nożną, juz kilka lat, a mi głupio...albo karate, chciałabym coś fajnego. Może pływanie? Kiedyś pływalam i było ok. Bo fitness to nuda troszeczkę...

Gość gość
Ja biegam 20 min czasami dłużej jak mam ochote.

Gość gość
no właśnie bo w sumie bieganie teraz takie popularne, tylko nie za bardzo mam gdzie bo mieszkam w centrum miasta, podpowiadajcie jeszcze, jakie sporty w wolnym czasie

do oglądania każdy. do uprawiania hm...szczerze mówiąc jestem guła co się często wywraca, więc wolę ćwiczenia jakieś kręcenia hula hopem i inne takie brzuszki. ale ćwicz to na co masz ochotę, a nie patrzysz na wiek...kariery w sporcie już nie zrobisz, ale dla własnej przyjemności sobie nie odmawiaj tego co wydaje Ci się atrakcyjne...

Gość gość
musisz znaleźć to co Cię interesuje, ja np. nie lubiłam biegać, wkręciłam się w sport dopiero gdy zaczęłam sporty wodne uprawiać, teraz mam nawet swój kajak z http://kajakcentrum.pl/

Gość Zosiinka
Ja lubię Zumbę ale nawet nie mam kiedy na nią chodzić więc staram się jako tako ćwiczyć w domu. Słabo mi to idzie no ale jakoś ruszać się trzeba. Na meta sport: http://www.metasport.pl/ można znaleźć bazę gotowych treningów więc to też pomaga:)

Gość slodkabombonierka
A ja nie uważam, że fitness to nuda, zależy od klubu. Jeżeli jesteś z Warszawy to ten na ursynowie treningindywidualny jest spoko - zajęcia są urozmaicone, człowiek nie nudzi się, a naprawdę czuje się efekty. Od kilku lat chodzę na fitness i nie zamieniłabym tej aktywności na nic innego.

Gość gość
hej dziewczyny, szukam sportu dla siebie i myślę wstępnie o nordic walking – jak myślicie? Czy to sport, który rozwinie moje ciało? Zależy mi, żeby ni był bardzo wysiłkowy, a raczej przyjemny i taki dodatek do życia, nie potrzebuję się umięśnić, jedynie trochę schudnąć. I czy zapisać się na zajęcia np. www.nordwalk.pl czy samemu kupić kije i się uczyć wg poradników? Z góry dzięki za pomoc!

Gość gość
ja jestem po dwudziestce i pływam na kajakach. nie jest to może popularny sport wśród dziewczyn w tym wieku i może nawet wydawać się bardziej męski ale mnie wciągnęło. najfajniejsze są spływy kajakowe które mogą się odbywać w wielu pięknych miejscach (ja najbardziej lubię na Mazurach). ważne tylko żeby mieć do tego dobry sprzęt i inne różne akcesoria. sporo takich rzeczy jest na www.kajakcentrum.pl. no i ogólnie kajaki potrafią wbrew pozorom zachowywać ładną sylwetkę.

Gość gabrycha z węgrzc :D

A ja polecam prawdziwie kobiecą grę, czyli piłkę nożną :D I wcale nie żartuję, sama trenuję, i jestem bardzo szczęśliwa że to robię. Zaczynam trening, mogę się wyładować z emocji, a na meczu zaprezentować, że nie gramy gorzej od facetów. Ostatnio nawet rozwaliłam sobie buta, ale paczka z 11teamsports doszła bardzo szybko, to już drugi raz jak coś od nich zamawiałam :D