Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet wolal chuda ,od kraglej kobiecej kobiety ?

Polecane posty

Gość gość
Też nie jestem zbyt wysoka. Nawet nie napiszę ile mam wzrostu, bo złośliwi zaraz sobie przeliczą na swoje idealne modele i i tak nie uwierzą (chociaż nie ma w co wierzyć, ot normalny człowiek jestem).

Gość gość
I masz racje,nie ważne ile ważysz i przy jakim wzroscie,wazne jakim jestes człowiekiem.

Gość gość
Weronika Grycan ma super sylwetkę ?

Gość gość
W sumie mówiłam tylko o wyglądzie, ale człowiekiem też jestem w porządku ;) ale nie mam zamiaru dobijać do wyższych parametrów wagi, bo nie ma co ukrywać że wygląd to ważna wizytówka lecz na pewno nie jedyne kryterium porzucania swoich dziewczyn na rzecz 45 kilogramowych konkurentek. Szkoda, że nie możemy obejrzeć zdjęć autorki i tej dziewczyny :) wtedy można by dyskutować co kto woli, bo tak to jeden sobie wyobraża fajne cycki i poope, a drugi zwisające sadło.

Gość gość
Pracitwo,super że promujesz zdrowy tryb zycia,ale te analizowanie jest juz nudne:OA kto tu napisał ze ma super sylwetkę:O?

Gość gość
Ja jakbym dał foto mnie i mojej żony to byście chyba umarli ze śmiechu z kim ja jestem gość przystojny szczupły a z taką paszteciarą jak wy to mówicie no ale to mój wybór i mój gust i jesteśmy szczęśliwi.

Gość gość
Moim zdaniem Weronika Grycan to ekstremum (szczególnie w tak młodym wieku) i nie powinna być przytaczany jej przykład.

Gość gość
To co piszesz o swojej zonie to bardzo zle o Tobie swiadczy....no ja mysle ze 600 kg przy niskim wzroscie to juz nie fajna pupa i cycek ale sadło.

Gość gość
Sorry 60 kg miało być,wyglad jest ważny no niestety zgrabna sylwetka to juz połowa sukcesu ale ja uwazam ze to jacy jestesmy nie zalezy od wygladu,ale od charakteru.

Gość gość
600 kg to głęboko nurkuje :)

Gość gość
Ja tam dalej twierdzę, że wyglądam ok przy 60 kg. Podawać maile, wyślę pół nagie zdjęcia :D

Gość gość
co to znaczy pół nagie ? Topless ? wklej na fotosik.pl

Gość gość
A co nas to obchodzi jak wygladasz?

Gość gość
Kobieto szanuj sie :OJa nawet jakbym miałajebiscie zgrabne ciało nie wrzucałam bym tu fotek.

Gość gość
Ludzi zawsze obchodzi jak inni wyglądają, nawet się proszą o zdjęcia, a jak pokażesz jedno to proszą o następne. Tylko jak ktoś chcę dać "za darmo" to coś nie tak.

Gość ona1238
pokażę wam zaraz fotkę tej chudej, tylko wrzucę na serwer jakiś, swojej nie wrzucę

Gość gość
A kogo to obchodzi,to niech sobie wchodza na redtoube,zreszta ja mam takie sadło ze sram na pokazywanie sie innym.To jest dla ładnych i zgrabnych kobiet,a nie tłustych swin.

Gość gość
jak masz sadło , to i tak nikt nie chciałby cie oglądać nago.. Dobrze robisz

Gość gość
Wiem Prawictwo,ale niektórzy sie gapia na ulicy nie jak ida za mna to sie ogladaja k...a nadziwic sie moga jak co to za grubaska idzi haha

Gość lereko
Bo widocznie taka mu się bardziej podobała. Zresztą kobiety mają trochę więcej cech niż wyłącznie bycie chudą bądź krągłą. Nie koniecznie to musiało być powodem. Zresztą jak potrzebujesz poszperaj po ogłoszeniach towarzyskicj takich jak na stronie top-ogloszenia i znajdz sobie kogos innego

Gość gość
Najlepiej jakiegoś lepiej zbudowanego niż twój były :)

Gość gość
ta 60 kg co dobrze wygląda a uwierzysz że ja przy 42kg/160 wyglądam dobrze? :P szczupło, ale mam dobre proporcje. pewnie nie, więc się nie dziw, że Tobie nie wierzą :D

Gość gość
Ja bym fajne wygladała jakbym własnie tyle wazyła:)

Gość gość
bo chuda za 20 lat będzie kobieco szczupła, a krągła kobieca za 20 będzie otyła.

Gość prawictwo pospolite 143
oglądałem raz program na tvn style Jak wyglądać dobrze nago .. Prowadzi to Maja Sablewska o ile pamiętam .. Moim zdaniem Maja i niepotrzebnie okłamuje te dziewczyny , które tam przychodzą.... Z takimi figurami nie można dobrze sie prezentować i tutaj żadne ciuchy nie pomogą ..

Gość gość
"Ja bym fajne wygladała jakbym własnie tyle wazyła" w sensie 40, 60 czy 600kg? :D

Gość gość
"a uwierzysz że ja przy 42kg/160 wyglądam dobrze? jezyk.gif szczupło, ale mam dobre proporcje. pewnie nie, więc się nie dziw, że Tobie nie wierzą smiech.gif" A czemu miałabym nie wierzyć, przecież nie piszesz, że jesteś psem który lubi posiedzieć na kafe kiedy pan wychodzi z domu :)

Gość gość
Jakbym ważyla 42 kilo.

Gość prawictwo pospolite 143
Była tam jedna kobieta około 100 kg . Maja tradycyjnie wymieniała zalety w jej sylwetce .. 100 kg ciało nie ma żadnych zalet więc nie wiem w jakim celu tem program powstał ..