Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dzwonić do rodziców byłej o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Jw. Czy jak dziewczyna/narzeczona Cię rzuci, to warto zadzwonić do jej rodziców, porozmawiać z nimi o całej sytuacji, może pomogą?

teoretycznie mógłbyś... ale po co..? Skoro podjęła taką decyzję to wątpie żeby rodzice mogli coś zminić, a z drugiej strony możesz się troszeczkę ośmieszyć wydzwaniajac do jej rodziców ...

Gość gość
Pomożesz wtedy jej, bo o ile jeszcze się wahała czy zrobiła dobrze, to po twoim telefonie do jej rodziców będzie pewna że nie chce z takim dzieciakiem mieć nic wspólnego. Najlepsze co możesz zrobić, to udawać przed nią że już ktoś się koło ciebie kręci, daj to do zrozumienia waszym znajomym itp. tak żeby i do niej doszło. To nie musi byc oczywiście prawda, uważam że na 95 % kobiet to bardzo działa

Gość gość
Problem jest taki, ze decyzja została podjęta jak byłem w niemczech pracować podczas wakacji. Nie miałem nawet jak się bronić, próbować ratować związek. Tylko wróciłem, spotkaliśmy się po czym oddała pierścionek. Wczesniej się trochę psuło, ale nikt nie spodziewał się, że to się tak zakończy. Czy okres prawie 3 miesięcy samotności, może aż tak wpłynąc na człowieka, żeby podejmował takie kroki jak "wszystko się nagromadziło co złe i wybuchło"