Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym się nawilżacie?

Polecane posty

Gość gość

co stosujecie do nawilżania żeby było przyjemniej, mam 35 lat i coś moje własne nawilżanie w trakcie igraszek z mężem siada :( próbowałyście oliwką???

Gość gość
Po pierwsze zrób badania hormonalne. U mnie oliwka powodowała podrażnienie, w celu poprawy nawilżenia i sprężystości śluzówki pochwy stosowałam hydrovag, globulki są niewielki, łatwo się je zakłada. Już po tygodniowej kuracji czułam znaczną poprawę, teraz stosuje je profilaktycznie dwa razy w tygodniu w celu utrzymania efektu.

Gość gość
Gdzieś czytałam, że jak się stosuje prezerwatywy to nie wolno używać oliwki bo można zaliczyć wpadeczkę:( Nie wiem czy to prawda ale raczej wolę tego nie robić. Nie używam specjalnych lubrykantów, tylko mam w domu provag żel, który codziennie stosuję np. po goleniu miejsc intymnych, czy po basenie i jako nawilżacza też go właśnie używam.

Gość gość
tak, przy gumkach nie można nic na bazie olejów, bo rozpuszczają lateks. Więc albo specjalne żele intymne (na bazie wody) albo faktycznie spróbować jakiś aptecznych specyfików. Tez używałam kiedyś hydrovagu i faktycznie fajny był. Podczas stosowania nawet chłopak mówił mi, że... hmmm ładnie pachnę :D

Gość gość
jeżeli potrzebujecie nawilżaczy do uprawiania seksu to znaczy tylko jedno - że powinnyście zmienić partnera.

Gość gość
sperma najlepsza