Gość kochamgonadzycie Napisano Wrzesień 2, 2014 Heej mam pytanie czy wiecie jak zachowuje się zakochany chłopak w dziewczynie z klasy i jak się przy niej zachowuje. Więc jest taki problem bo ja się zakochałam w chłopaku z mojej klasy i się zastanawiam czy on we mnie też. Siedzi akurat za mną i gdy się odwrócę on się uśmiecha albo specjalnie mnie denerwuje mówiąc nie jop się itd. Dzisiaj na technice siedziałam koło niego bo są połączone ławki ze sobą narysowałam jego karykaturę i jak zadzwonił dzwonek na przerwę to mi zabrał tą kartkę i przede mną uciekał i chciał żebym go goniła, a potem na plastyce zabierał mi kredki. Wyszliśmy na dwór i on biegł i ja się do niego uśmiechnęłam i on tak się do mnie słodko uśmiechnął. Boże on jest taki słodki :D :D :D jak uważacie jest on we mnie zakochany??? <3 Jeszcze proszę żebyście mi napisali jak się zachowują chłopaki jeżeli nie tak jak napisałam jak są zakochani proszę o jak najszybsze odpowiedzi. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach