Monika139505 0 Napisano Wrzesień 2, 2014 Witam . Może już były podobne wątki jednak muszę gdzieś to napisać wyrzucić to z siebie , a może posłuchać rad bardziej doświadczonych (dojrzałych ) forumowiczek , Byłam z chłopakiem 3 lata , kocham go tak że się nie da opisać . Jednak od samego początku ustaliliśmy pewne zasady , wtedy mi to nie przeszkadzało ,np. zakaz wychodzenia z koleżankami , malowania się czy rozmawiania z płcią przeciwną i tak w obie strony, na początku wszytko ok , z czasem zaczęło mi to przeszkadzać , jednak jak chciałam porozmawiać z nim o tym kończyło się to tylko kłótnią , wtedy zaczęłam kłamać , robiłam to po kryjomu jak nie wiedział , na dzień dzisiejszy on wie o wszystkich moich kłamstwach . Zostawił mnie 8 miesięcy temu jednak przez cały ten czas się spotykamy , niby jak przyjaciele jednak ja go kocham i ciągle licze na coś więcej , spotykamy się na miescie , ale także w hotelu gdzie uprawiamy seks przytulamy sie całujemy , tak jak byśmy byli parą , jednak on nie chce nic więcej . A ja? Ja mam depresję nie mam ochoty z nikim rozmawiać ani wychodzić z domu , nie chce mi się żyć, bardzo go kocham . Nie wiem co mam zrobić, proszę pomóżcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach