Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Monika139505

Przyjacielskie spotkania

Polecane posty

Witam . Może już były podobne wątki jednak muszę gdzieś to napisać wyrzucić to z siebie , a może posłuchać rad bardziej doświadczonych (dojrzałych ) forumowiczek , Byłam z chłopakiem 3 lata , kocham go tak że się nie da opisać . Jednak od samego początku ustaliliśmy pewne zasady , wtedy mi to nie przeszkadzało ,np. zakaz wychodzenia z koleżankami , malowania się czy rozmawiania z płcią przeciwną i tak w obie strony, na początku wszytko ok , z czasem zaczęło mi to przeszkadzać , jednak jak chciałam porozmawiać z nim o tym kończyło się to tylko kłótnią , wtedy zaczęłam kłamać , robiłam to po kryjomu jak nie wiedział , na dzień dzisiejszy on wie o wszystkich moich kłamstwach . Zostawił mnie 8 miesięcy temu jednak przez cały ten czas się spotykamy , niby jak przyjaciele jednak ja go kocham i ciągle licze na coś więcej , spotykamy się na miescie , ale także w hotelu gdzie uprawiamy seks przytulamy sie całujemy , tak jak byśmy byli parą , jednak on nie chce nic więcej . A ja? Ja mam depresję nie mam ochoty z nikim rozmawiać ani wychodzić z domu , nie chce mi się żyć, bardzo go kocham . Nie wiem co mam zrobić, proszę pomóżcie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować