Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co wieśniaki? Nie stać was na iphona dlatego tak go krytykujecie

Polecane posty

Gość gość

Iphone jest dzis symbolem braku zacofania i kompleksów. Kupują go ludzie na poziomie, inteligentni, gdyż byle łoś po studiach zaocznych nie potrafi go nawet włączyc. Mam dosc krytykowania tego swietnego smartphone'a. Krytykują go ludzie, ktorych na niego nie stac i mogą sobie co najwyzej kupic nokie badz samsunga, a najbiedniejsi sony badz htc

Gość gość
zgadzam sie.

Gość gość
Pfff prawda jest taka ze iphone sie konczy, a jedyna zauwazalna w coraz to niby nowszym modelu roznica to wielkosc :p iphony maja lemingi chodzace z kubkami starbucks po miescie z zawieszona na szyji wejsciowka do modnego klubu fitness, w ktorym zamiast cwiczyc instaluja nowe aplikacje na swoje srajfony cieszac sie swoim snobizmem i podnoszac swoje mizerne ego tanim zamiennikiem ferrari ;))

Gość gość
Łosiem to się jest jeżeli ma się dość krytykowania smartphone'a :D Niech ten wspaniały sprzęt da ci więcej zainteresowań.

Gość gość
Prawdziwi bogacze wynajmują informatyków do zaprojektowania systemu, inżynierów którzy stworzą niezawodną obudowę i innych kreatorów żeby zachować mody design. Reszta niech się pławi w swoim plebejstwie.

Gość gość
Ja mam iPhone 5s czekam na iPhone 6 który będzie w przyszłym miesiącu w sprzedaży . Ponadto ipad 2 , ipad mini z którego pisze :D :p

Gość gość
Samsung jest większy i ma androida więc jest lepszy.Co tu jeszcze tłumaczyć .

Akurat tak sie sklada ze ja mam iphona i moge stwierdzic ze to najgorsze goowno z jakim mialam do czynienia. No i ten system operacyjny jest nieznosny . Samsung 100 razy lepszy. A wiesniakiem jestes ty autorze , bo myslisz ze drogie jest dobre

Gość Jakie to żenujące
Takie pierdoły tylko napisze debil! Szczerze żal mi ciebie zakompleksiony dupku!😡