Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MagdaRys

Wypożyczalnia smokingów i garniturów Kraków

Polecane posty

Gość gość
O kurcze:) fajna sprawa jak się nie chce kupować a ja nie chodze w garniturach na co dzień i szkoda mi na jeden raz kupować. Na pewno skorzystam bo niedługo mam slub brata i jakiś fajny garnitur się przyda.

Gość gość
Super za faceci mogą wypożyczyć garnitury ale gdzie jest wypożyczalnia długich sukien wieczorowych??? Słyszałam, że są bardzo modne a na reprezentacyjny bal odpowiednie, tylko szkoda kasy na kupno

Gość gość
Polecamy Mr. Prestige. Wypozyczalismy tam swietny granatowo czarny smoking. Mąż wygladal na slubie jak milion dolarów a kosztowalo nas to jedynie 450 zł.:) Polecamy

Gość gość
Również polecamy.

Gość Michał Kazek
Witam a ja się naczytałem tych wszystkich wspaniałych komentarzy, uwierzyłem i pojechałem z nadzieją, że znajdę coś dla siebie. A i owszem coś by się znalazło, ale żeby nie było tak pięknie to powiem, że 400zł za wypożyczenie garnituru, który później i tak zostanie sprzedany, to jakieś zdzierstwo przez duże "Z". Mi by było wstyd proponować takie ceny jako przedsiębiorcy. Wspomnę, że jakby się uprzeć, to za 400 zł można kupić nowy garnitur. Pozdrawiam i nie polecam.

Gość gość
Zakakujaca opinia bo korzystaliśmy z mezem kilkakrotnie i byliśmy zadowoleni.Z tego co widziałam to oni maja w ofercie Cerutti Digel i inne drogie markowe firmy wiec ciekawa jestem gdzie pan Michal chce kupic taki garnitur za 400 zł. Jest tez przekłamanie z cenami bo wypożyczenie garnituru to koszt 250 zł a smokingu 400 o ile dobrze pamiętam. No i nie każdy chce isc w poliestrze z tandety na jakas impreze bo niektórym zależy żeby dobrze wygladac. Mój mąż ma niecale 170 cm wzrostu i jest dosyć korpulentny a w całym Krakowie tylko tam znalazłam smoking w jego rozmiarze. Ale ile gustów tyle opinii. Ja polecam. Tanio może nie jest ale warto.

Gość Viola i Konrad
Żyjemy na walizkach, w wynajmowanych w Krakowie mieszkaniach, nie wiem gdzie mielibyśmy trzymać garnitur a tak dzięki tej wypożyczalni zaliczyliśmy wesele kuzynki, pozdrawiamy personel!

Gość gość
Na całym świecie są takie wypożyczalnie, w Polsce jeszcze w powijakach. My musieliśmy wcześniej 3 miesiące rezerwować 7 smokingów bo oni tyle nie posiadali w rozmiarach, które nam były potrzebne

Gość gość
Niestety za 50zeta nie da się wygladac dobrze. Jeżeli ktoś uważa ze kupując garnitur za pare stowek wygląda w nim na poziomie to mu serdecznie wspoczuje. W tanich garniturach zawsze widać poliester i brak klasy. Mi to osobiscie przeszkadza wiec dobrze ze sa wypozyczalnie bo nie mam zamiaru kupować czwartej szafy na garnitury a maz ich z racji za wodu potrzebuj***ardzo dużo.

Gość grzesiowa
Co jak co ale slub to jeden z najwazniejszych dni w życiu. Wypożyczanie ubrania na tę okazję to trochę brak szacunku dla pani młodej, gości... Już wolałabym zaoszczędzić np. na alkoholu, ale wyglądać odświętnie, pięknie i przede wszystkim nie ubierać po kimś... Moj mąż garnitur kupił tutaj http://vratelli.pl/ i nosi go do tej pory, na wazniejsze konferencje i sympozja

Gość gość
A my jesteśmy bardzo niezadowoleni z szycia w Vratelli. Garnitur lezal koszmarnie.

Gość gość
Polecam wypozyczalnie na ulicy Długiej 17 w Krakowie.

Gość gość
Byliśmy i polecamy, choć ludzie uważają to za wstyd, żeby wypożyczyć garnitur. Dla nas ogromna wygoda bo nic nas nie obchodziło , wszystko przygotowane, zapakowane.

Gość gość
Wielokrotnie korzystałem z wypożyczalni w Pasazu Weneckim na Dlugiej. Wszystko zawsze dopięte na ostatni guzik, profesjonalna obsluga i duzy wybór. Jestem bardzo zadowolony i polecam.

Gość gość
Też polecam wypożyczalnie na Długiej w Krakowie. Nie miałem zadnych zatrzezen.

Gość gość
My dzisiaj wypozyczyliśmy dwa gajery dla naszych świadków, czaderskie jest to, że oni dopasowali im te ubrania!!!

Gość gość
A my jesteśmy niezadowoleni z tej wypożyczalni bo nie mieli dla mojego syna garnituru, pani nam powiedziała, że na 136centymetrów w klatce piersiowej to nie mają!!!

Gość gość
Witam forumowiczów, dzięki wam trafiłam do tej wypożyczalni z klientami naszej firmy z Kanady. Dzieki takim inicjatywom nie wstydziłam sie przed naszymi gośćmi, którzy zaproszeni na bankiet od razu poprosili o zawiezienie ich do takiego miejsca. Wszystko odbyło sie miło i profesjonalnie, spodnie w jednym ze smokingów dopasowane, koszula dotaliowana, dobrane pasy hiszpańskie i muchy, gorąco polecam, nasza firma jest już ich stalym klientem!

Gość gość
Są tylko dwie w Krakowie wiec wyboru wielkiego nie ma.

Gość Aga i Przem
Ludzie wstydzą się tego, że wypożyczają garnitury, my też sie tym nie afiszowaliśmy ale dzięki temu uratowaliśmy Sylwestra bo Przemuś zmienił rozmiary +2 Dzięki obsłudze z Pasazu weneckiego z zwłaszcza Pani krawcowej bo zrobili wszystko ok i na czas! pozdrawiam

Gość gość
W Krakowie okazuje się że jest tylko jedna w Pasażu Weneckim na Długiej 17. Wypożyczałem garnitur na ślub. Nie było żadnych problemów. Polecam.

Gość gość
Polecam ta w Pasażu Weneckin na Długiej.

Gość gość
Wypożyczaliśmy granatowy smoking na ślub w Pasażu Weneckim. Polecamy

Gość Asystentka prezesa w Krakowie
Tą drogą chcemy bardzo gorąco podziękować obsłudze tej wypożyczalni, która dla naszego kontrahenta z Australii w trybie ekspresowym dopasowała smoking ze wszystkimi dodatkami. Miło było sie nie wstydzić i pokazać, że nie jesteśmy takim zaściankiem Europy i Świata

Gość gość
Mój brat kolejny raz korzystał z usług tej wypożyczalni, w piątek wylądował w Krakowie, pojechaliśmy na ul.Długą, wybraliśmy garnitur, pani krawcowa ekspresowo skróciła mu tylko spodnie. W sobotę byliśmy na weselu a w poniedziałek go oddałam, bez kłopotu i problemów!

Gość gość
Wypożyczalem w Pasażu Weneckim i polecam