Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wybrać kurs rysunku na architekture (poznań) ?

Polecane posty

Gość gość

nie znam nikogo kto studiuje architekturę, więc nie mogę się takiej osoby o to spytać. jest tyle kursów, a opinie są różne. opinie dodatkowo można podrobić. i czy rok kursu wystarczy? interesuje mnie poznan. może są tu jacys studenci architektury po jakims kursie i się dostali? proszę, piszcie, ile lat na taaki uczęszczaliście. z góry dziękuję za odp.

Gość gość
Nie idź na architekturę, będziesz biedakiem. Dużo pracy, niskie place a nawet nie ma na co się przekwalifikowac. Przemysl ta decyzje od tego zależy twoje cale życie. Juz lepiej iść na informatyke. Wszędzie prace znajdziesz , nauczysz się języków programowania to będziesz zarabiał dużo.

Gość gość
nie wiem jak w Poznaniu, ale w Warszawie na wydziale architektury własnie były takie kursy. Tam właśnie najlepsze. Więc przejdź sie na wydzial u siebie i dowiedz sie czy nic nie organizują

Gość gość
w poznaniu takiego kursu chyba nie ma ;/

Gość gość
a bylas na wydziale i sie pytałas? Coś mi się wierzyć nie chce. Możesz też po 1 października wybrac się na wydział i tam ludzi popytac gdzie szkolili rysunek

Gość gość
Mówię oczywiście o państwowej uczelni. Nie wiem co tam w Poznaniu macie. A nie jakichś płatnych "studiach" na uczelni krzak

Gość gość
ale jeśli jest taka możliwość to chciałabym się teraz dowiedzieć, nie chcę czekać do października

Gość gość
teraz to wakacje dla studentów wiec pewnie niczego sie nie dowiesz. Ale może jakieś poprawki są i w dziekanacie sie czegos dowiesz, a nie na kafeterii :) Coś chyba nie za bardzo ci zależy, bo gdyby ci zależało, to już przed wakacjami byś na wydział poszła, żeby zasięgnąć języka :)

Gość gość
W 2014 na egzaminach uczniowie naszej szkoły uzyskali najwyższe wyniki - zarówno na UAP jak i na Architekturę na Politechnice. Sprawdź wyniki! Polecamy - Szkoła Rysunku Ventzi

Gość gość
Odradzam szkołę Ventzi - gość jest albo pijany, albo na kacu. Zachowuje się nieprzewidywalnie, wyrzuca uczniów na ulicę albo zmusza do sprzątania toalety. Chcesz dać się upodlić - idź i baw się dobrze. Reszta niech raczej poszuka innej szkoły.

Gość MichałW95
Ja z tego co słyszałem od znajomych z klasy to polecali DOMIN Ponań http://nauka-rysunku.pl/ widziałem ich rysunki i muszę przyznać że efekty były oszałamiające. Ale sam osobiście tam nie chodziłem bo to nie moja bajka. Słyszałem tylko pozytywne opinie.

Ja bardzo polecam https://www.rysunek.edu.pl/ świetny kurs rysunku, przygotowują nie tylko pod egzamin ale też pomagają wyrobić własny styl, co moim zdaniem jest bardzo ważne w tego typu studiach, czy zawodach generalnie :D

Gość gość
Odradzam szkołę ventzi. Prowadzący jest neurotyczny, ma problemy z emocjami. Obraża uczniów, jest nieobliczalny, chamski i wulgarny. Traktuje ludzi, którzy do niego przychodzą jako swoją własność, jeśli coś Ci nie odpowiada i o tym głośno powiesz, to już jesteś zjechany i wyzywany za plecami. Zepsuty, kłamliwy człowiek, który tylko pluje jadem. Czytałam przed chwilą na jego fanpage'u dużo negatywnych opinii. Po każdych zajęciach jest popijawa i doszły mnie słuchy o tym, że wykorzystuje swoje uczennice seksualnie. Może i nauczy Cię, ale nie rozwiniesz się sam, tylko będziesz iść w jego manierę (w przeciwnym razie zostaniesz zjechany i zacznie Cię wyzywać). Jeśli zajęcia mają odbywać się kosztem spokoju wewnętrznego to odradzam. Uważajcie na tego człowieka, ewidentnie jest z nim coś nie tak.

Gość gość
Jeśli ktoś szuka dobrego nauczyciela, który przygotuję go na studia architektoniczne niech wybierze Nauczyciela przez duże N czyli najlepiej -korepetycje- a nie jakąś szkołę typu - "ventzi". Mam porównanie, Ventzi zamiast uczyć, po jakimś czasie zaczyna snuć swoje dramaty i wkreca uczniów w jakieś chore akcje. Także zamiast tracić czas, zorientuj się i poszukaj osoby prywatnej, która uczy i jest poważnym nauczycielem oraz zna się na ARCHITEKTURZE ;)

Gość gość
Szkoła Rysunku Ventzi https://www.rysunek-nauka.pl Wspaniała szkoła! Rozwinęła we mnie pasję i ambicje do rysowania. Rozwinęła we mnie pasję i ambicje do rysowania. Wcześniej bałam się dużego formatu i rysunku z natury... Teraz, każdy format, to dla mnie bułka z masłem. W pracowni jest niepowtarzalna atmosfera, przychodzą świetni ludzie, z którymi nadal trzymam kontakt na studiach. Każdy przygotowywany jest indywidualnie i profesjonalnie. To jest najlepsza szkoła jeśli chodzi o zdawalność na egzaminach... nie ma sobie równych. Po niecałym roku nauki dostałam się ze świetną punktacją na architekturę na politechnice. Jeśli chcesz iść na architekturę to zdecydowanie to jest najlepszy wybór! SZCZERZE POLECAM!!!

Gość gość
Nie zgadzam się kompletnie z powyższymi negatywnymi opiniami o szkole rysunku Ventzi. Chodziłam tam na zajęcia i nic z tych rzeczy nie miało miejsca. Na zajęciach jest swietna atmosfera i naprawdę można się rozwinąć. Powyższe opinie są nieprawdziwe. Ktoś miał lekką potyczkę widocznie i już pisze typowe Hejty;( Polecam https://www.rysunek-nauka.pl Najlepsza zdawalność na egzaminach! Dostałam się na architekturę z łatwością:)

Może nie w Poznaniu, ale w Gdańsku, zdecydowanie nr 1 jest według mnie Kurs Rysunku Gdańsk w szkole Wenecjusza Mielechowicza. Niesamowity gość, który ma wielkie doświadczenie a co ważne bardzo dobrze przygotowuje do egzaminów na studia. Dostałam namiar z polecenia i jestem pozytywnie zaskoczona. Pan Wenecjusz ma pojęcie na temat tego co robi.

Może nie w Poznaniu, ale w Gdańsku, zdecydowanie nr 1 jest według mnie Kurs Rysunku Gdańsk w szkole Wenecjusza Mielechowicza. Niesamowity gość, który ma wielkie doświadczenie a co ważne bardzo dobrze przygotowuje do egzaminów na studia. Dostałam namiar z polecenia i jestem pozytywnie zaskoczona. Pan Wenecjusz ma pojęcie na temat tego co robi.