Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdałam prawo jazdy za pierwszym razem, na nowych przepisach, CO TO W OGÓLE ZA FI

Polecane posty

Gość gość

LOZOFIA? Mam 18 lat? Nie jestem jakimś super kierowcą, nigdy wczesniej nie jeździłam autem. Zapisałam się na kurs trzy miesiące przed osiemnastką, dokupiłam 10 h dodatkowych i zdałam za pierwszym razem i praktykę i teorię.... Nie rozumiem w czym problem. Tak mnie straszyli, że oblewają na pierdołach, czepiają się, stresują, że egzaminy cholernie trudne a tu miłe zaskoczenie:)

Gość gość
zebyś się nie p

Gość gość
Napisałam ten post żeby pocieszyć innych którzy obawiaja się egzaminów. Zdawałam w dużym mieście bo w Gdańsku i jakoś bezproblemowo zdałam. Tak jak mówiłam byłam średnim uczniem, wiem, że dobrym kierowcą nie mogę siebie nazwać i jeszcze długo nie będę mogła ale chodzi o to, że wcale nie jest trudno zdać. I egzaminatorzy są przesympatyczni wbrew pozorom:) NIE JEST TAK ŹLE JAK TO OPISUJĄ. Mam wielu znajomych, którzy chodzą na egzaminy po 4/5 razy ale mam wrażenie, że są po prostu niedouczeni bo jak można tyle razy nie zdać?

Brawo, gratulujè!!! Jak robilam kiedys prawko, to tez wykupilam sobie 10 h extra, codziennie godzinè do dnia egzaminu, by nie wypasc z wprawy. I tez zdalam za 1 razem... Jeszcze raz serdecznie Ci gratulujè!!!!!

Gość slejd
jak masz dobrą szkołę nauki oraz zależy Ci by zdać to nie ma problemu. Sam zdawałem w wawie w szkole havranek i zdałem za pierwszym razem.