Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goally25890

Imię Aleksa!!! Nie dziwne?

Polecane posty

Gość goally25890

Witam. Wczoraj moja corka zaczęła szkole. Poszła ja wtedy byłam w aucie. Nagle idą dwie dziewczynki. Jedna pobiegła a druga wolą do niej " Aleksa nie biegaj!" Zastanowilo mnie to imię. Przyznam że nawet zaciekawilo. Dziwne jest to że ta dziewczynka chodzi z moja corka do klasy a ja dzisiaj rozmawiałam z jej mamą. Powiedzialam że ciekawe imię jej córcia ma. Ona na to że miała być Aleksandrą ale imię Ola nie zbyt jej pasowało a poza tym ma siostrzenca Olka. Co myślicie o tym imieniu?

Gość gość
Tragedia

Gość gość
ładnie,ale nie wiem czy w Polsce.W USA jak najbardziej.Zastanów się czy będzie pasowało do nazwiska.

Alessia po Wlosku bardzo mi sie podoba, Aleksa pierwszy raz slysze nie podoba mi sie .

Gość gość
skoro na aleksandra wołają aleks lub alek, to na aleksandre można aleksa. w sumię to bardziej logiczny skrót, niż ola, która nijak ma się do imienia aleksandra

Gość gość
A co panią obchodzi, jak nazywam swoje dziecko? Jak rozmawiałyśmy to nie mówiła pani, że jest dziwne, a teraz obrabia mi pani dupę na publicznym forum. Nieładnie.

Gość gość
Hehe ale jajca

Gość goally25890
A czy ja pisałam że brzydkie imię? Mi się bardzo podoba. Po za tym nawet w ciazy nie jestem.