Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2014 Witam. Zmagam sie z nadwagą ok. 9 kg. Jestem strasznym leniem, jak zaczne ćwiczyć, albo stosować dietę to trwa to około 2 dni :) Postanowiłam sie wziąć za siebie. Zamowilam sobie twister, krece sobie juz od paru dni, jem o polowe mniej niz zwykle i staram sie nie jesc chleba i na noc rowniez nie jesc. Od jutra ide z kolezankami na aquaaerobic. Lubie basen, mam nadzieje, ze mi sie spodoba. Bedziemy chodzic ok. 2 razy w tyg, bo ciezko nam sie dopasowac z grafikami, bo kazda ma inny system. A samemu to raczej bym sie wstydzila, taka juz jestem :P Jak myslicie, czy mam szanse schudnac chodzac 2 razy w tyg na aerobik wodny + twister + dieta MŻ ;) ? i codziennie dojezdzam rowerkiem do pracy, chociaz to tylko 2 km ale zawsze cos :P aa i przyznam sie, ze w weekendy troche sie zapominam jesli chodzi o diety.. Ale mysle, ze nie tylko ja tak mam :P Pomozcie! Bo chwilami mysle, ze dla mnie juz nie ma ratunku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach