Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ząbkowanie

Polecane posty

Gość gość

Synkowi wychodzą dwójki i cały czas jest marudny, nie śpi do tej pory. Co mu podac, żeby zasnął? Lek przeciwbólowy czy próbowac z homeopatią, mam camilie.

Spróbuj najpierw dać mu camilie. Ale jeżeli widzisz, że bardzo się męczy nadal to podaj mu syrop przeciwbólowy. Mój mały strasznie znosił ząbkowanie i pediatra kazała nie męczyć dziecka, zwłaszcza wieczorem i podać syrop aby złagodzić ból. W dzień łatwiej dziecku pomóc, można dawać marchewkę/gryzaczek schłodzony albo palcem umytym delikatnie pomasować dziąsełka ale wieczorem nie ma co go męczyć.

u mnie homeopatia nie zdała egzaminu, za to czopek lub syrop z paracetamolem- owszem.

Gość gość
Na noc podałabym dziecku syrop przeciwbólowy, homeopatia to raczj na dzień, bo zadziała albo nie. A na noc potrzeba coś, co na pewno ukoi ból. Ja podawałam Milifen, zawsze ból był złagodzony i dziecko zasypiało.

my walczyliśmy przeciwbólami do czasu aż nie odkryliśmy camilię, jest naturalna i bezpieczna, a działa o wiele lepiej (i szybciej!!!) niż p. bóle :) u nas się sprawdza na 100% i czopki poszły zupełnie w odstawkę, a synek w dzień radosny a w nocy spokojny i normalnie przesypia jak gdyby się nic nie działo :)

potwierdzam Camilia swietny srodek, doskonale nadaje sie niesienia ulgi najmniejszym, ktorzy potrzebuja tego, a przy okazji dziecko nie okupuje wtedy lozka rodzicow :D i mozna spac spokojnie :)