Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nawalona Liszowska spowodowala wypadek.Co sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

Matka dwojki dzieci prowadzi auto po pijaku.Wierzycie,ze o 10 rano miala tyle promili z poprzedniego dnia?Ja watpie:O

Gość gość
W takim razie co? Policja kłamir? Nieopowiedzialna kretynka.

Gość gość
Muialaby wypic wiadro wina do kolacji,zeby miec 1,2 promila rano

Gość gość
Jeżeli ktoś ma tyle kasy, to chyba stać go na taksówkę. Po wielkiej popijawie nie wsiada się za kierownicę. Jeszcze rozumiem, gdy ktos ma trochę przekroczone 0,2 promila, bo wypił wieczorem 3 piwa i rano wydawało mu się, że jest już trzeźwy, ale żeby mieć 1,2 promila, to trzeba w nocy mnóstwo wypić. Ale pewnie nic jej nie zrobią.

Gość gość
a jakby nie była matka to co mogła by? bez sensu ta presja nakładana przez społeczęństwo na matki

Gość gość
9:44,nie zrozumialas tematu

Gość gość
zrozumiała, bo wszędzie podkreślają że JEST MATKĄ 2 DZIECI, KARMIĄCĄ DO TEGO, jakby to było jakoś istotnie w sumie nie wiemy kiedy jadła tę kolację, może o 2 w nocy, ale nadal, nie wiem czy to możliwe

Gość gość
no wlasnie, jakie to ma znaczenie ze jest matka dwojki dzieci? Pewnie pila do pozna , duzo i mocne alkohole to rano miala jeszcze 1.2.

Gość gość
a tak swoja droga to nie spowodowala wypadku a kolizje, to duza roznica - grozi jej grzywna a nie wiezienie.

Gość gość
Ale równie dobrze mogła spowodować wypadek. Miała szczęście, że obyło się bez ofiar. Kiedyś przez wieczór wypiłam 4 piwa i po godzinie miałam 0,7 promila. Nie wiem, ile musiałabym wypić, aby miała tak dużo. Nie wierzę, że ona nie zdawała sobie sprawy, że jest nawalona.

Gość gość
Nie lubie Liszowskiej,ale tez nie wierze w to by az tyle promili miala o tak wczesnej porze,nie sluchajcie tv oni taka ciemnote czasami glosza ze w glowie sie nie miesci,lubia wyolbrzymiac wszystko,szczegolnie tvn.

Gość gość
dokładnie, tv to czysta manipulacja. ja tam nawet takich rzeczy nie czytam bo tak naprawdę wszystko to jedna mafia, jedna gwiazdka drugiej chce zaszkodzić to opłaca sobie ludzi, ktorzy wiedzą jak odpowiednią afere zrobić. Szkoda, że nikt nie pisze o tym ile tysięcy złotych jest co roku zasądzana za publiczne oczernianie

Gość gość
Do tej,ktora mowi,ze nie grozi jej wiezinie-owszem grozi.Jaki ona daje przyklad dzieciom? Przeciez mogla uderzyc w auto w,ktorym siedzialoby dziecko w foteliku...

Gość gość
moj maly blad, juz wyjasniam: Za samo spowodowanie kolizji drogowej grozi grzywna, a nie wiezienie. Niezaleznie od spowodowania kolizji Liszowska bedzie miec dodatkowo zarzut z art. 178a par. 1 k.k. - prowadzenie pojazdu mechanicznego w stanie nietrzeźwości. za to grozi do kara pozbawienia wolnosci do lat 2, zatrzymanie prawa jazdy na okres od 1 do 10 lat i grzywna. Biorac pod uwage jej wczesniejsza niekaralnosc to na 100% bedzie to wyrok w zawieszeniu. Jesli facet, ktory jadac po pijaku zabil swoja zone i dwie corki i powaznie zranil 3 inne osoby dostal wyrok 4 lat wiezienia, to czego ty sie spodziewasz dla Liszowskiej za stluczke? Gdyby spowodowala wypadek, czyli byli ranni albo zabici to konsekwencje dla niej bylyby duzo powazniejsze. Mogla spowodowac ale nie spowodowala, a sadzona bedzie ze rzeczywiste skutki.

Gość gość
Jak jest taką karmiącą matką to nie powinna pić. a juz na pewno nie takie ilosci

Gość gość
Pewnie wracala z nocnej balangi albo od jakiegos gacha

Dla mnie nie ważne czy to jest Liszowska czy statystyczny Kowalski. Dla mnie takie osoby to debile i tyle. I tak tylko się cieszyć że tym razem obyło się bez ofiar.

Gość gość
Tak to jest gdy sie wychodzi za bankomat a potem smutek z powodu braku milosci topi sie w kieliszku.Pewnie zdradza Ache a ta daje w palnik