Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie zjadłam pół papryczki czilii a na codzień nawet pieprzu nie używam!

Polecane posty

Gość gość

I powiem Wam że to fajne! Chyba odkryłam smaki których to tej pory nie znałam Fajnie mnie piecze!

Gość gość
Normalnie bałam się tego. Od wczoraj dojrzewałam do papryczek chili. Dziś kupiłam na próbę 6 sztuk i jestem w szoku że dałam radę zjeść pół jednej na ćwiartce kromki chleba z pasztecikiem. Tylko usta mnie pieką strasznie ale może będą bardziej ponętne;)

Gość gość
;) Tylko nie przesadź bo możesz czuć się naprawdę niekomfortowo podczas robienia kupy :classic_cool: coś innego będzie cię piekło :classic_cool:

Gość gość
W sumie żadnych objawów nie czuję Usta mnie nadal palą i wyszły mi kropelki potu na czole i nosku. Czy jak zjem kilka takich papryczek to przedawkuję i zaszkodzę sobie? Ktoś coś wie bo szukam w sieci i piszą że, aby przedawkować to, trzeba zjeść ich bardzo dużo.

Gość gość
gość dziś serio?

Gość gość
serio ;)

Gość gość
Na dodatek niektórzy straszą że to szkodzi na wątrobę... -Jakoś nie chce mi się w to wierzyć Co ma piernik do wiatraka? To że piecze to złudzenie takie a w rzeczywistości fizycznie nic złego się nie dzieje przecież....

Gość gość
No ale jedna papryczka zjedzona na drugie śniadanie chyba mi nie zaszkodzi prawda? Już czuję jak mi się nastrój poprawił-to działa!

Gość gość
Kurcze twarz mnie piecze! Zjadłam drugą połowę!

Gość gość
Z nosa mi leci woda! Mam nadzieje że wstrząsu anafilaktycznego nie dostanę!

Gość gość
Prawda jest taka że od dawna już boli mnie brzuch-borykam się z tym od ładnych 3lat. Testuję dietę i różnie to wygląda Coś mi się tam dzieje A po zjedzeniu tych papryczek czuję jak ból się uśmierzył. Przed zjedzeniem bolała mnie kicha a teraz nie dość że nie boli to ja mam super nastrój!