Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam kto wie czy mozna robic rezonans jak sie ma koronke z metalem w szczęce

Polecane posty

Gość gość

ma korone porcelanowa ale nie z pelnej porcelany tylko z wkladem metalowym:( i dowiedzialam sie ze nie moge zrobic nawet glupiego przeswietlenia zębow bo metal przeszkadza a co dopiero rezonans dodam ze to jest jedynka :(

Gość gość
niestety nie :)

Gość gość
E hyba nie bo ja przeswietlenie mialam i nie bylo problemu a zrezonansem to nie wiem ale watpie by byl to problem

Gość gość
nie da sie mi nawet majtki kazali sciagac do rezonansu jak mialam w nich takie małe metalowe kuleczki dwie a co dopiero metal w buzi:)

Gość gość
p0ytają o spirale antykoncepcyje i całe inne żalastwo , więc na pewno nie można mieć, nie wiem, jakie to niebezpieczeństwo , ale jeśli nie dasz rady tego zdjąć no to moze nie każa ci wyrywać zęba zeby zrobić badanie

Gość gość
tam działa ogromne pole magnetyczne które może wyrwać lub rozgrzac do czerwoności metal

Gość gość
nie mozna przed badaniem wypelniasz formulasz w ktorym musisz wszystko odchaczyc czy posiadasz koronki, rozrusznik, protezy implanty czy sruby w kosciach i wlasnorecznie sie podpisac czyli rozumiesz?

Gość gość
Autorko a nie lepiej zadzwonić do rejestracji gdzie zapisywałaś się na rezonans i się zapytać?

Gość Kryśka02
Dokładnie,lepiej najpierw zapytać się lekarza lub w recepcji. Najszybciej będzie jak zapiszesz się tutaj http://www.rehabilitacje.org oni przyjmują z marszu . Mają najtańszy reozonans w małopolsce.

Gość gość
Kryśka ZERO ty co tak durnie wrzucasz reklame stronki, rób to z głową a nie w temacie sprzed 3 lat

Gość Magis

Mozna spokojnie robic rezonans jak ma sie koronke. Kilka razy robilam. Metal od koronki sie nie rozgrzeje. Moze tylko zaburzac obraz.