Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arletka7373

Niszowi polscy projektanci

Polecane posty

Poszukuję stron internetowych mało znanych polskich projektantów :) Jak znacie jakieś fajne marki to wstawiajcie linki!

Gość gość
Najlepiej to chyba szukać na showroomie :) Tam masz bardzo szeroki wybór!

Gość gość
Ja znam Magdę Hasiak, tzn jeszcze nic od niej nie kupiłam (brak funduszy, co nie znaczy, że ma rzeczy strasznie drogie), ale często zaglądam na jej stronę i wiele rzeczy mi się podoba. Ale to oczywiście zależy od gustu :)

Gość Lilianka89
Ostatnio gdzieś natknęłam się na nową, polską markę http://ohyej.com/index.php :) Przekonuje mnie wysoka jakość tych produktów (wiem, bo zamówiłam sukienkę!). Czasami chyba warto zainwestować w coś takiego, bo to co kupuje się w sieciówkach to często nie spełnia oczekiwań.....

Gość Ola em
Polecam projektantkę Anne Hertel i jej markę LEMME. www.lemme.pl Mozna kupić jej ciuchy na dawanda.pl Sama kupiłam bluzo-płaszcz czarny dla siebie i męski dla męża :) Są bardzo dobrze wykonane, ciepłe i w rozsądnej cenie.

Gość gość
Polecam Violę Piekut. Coraz bardziej znana jest i gwiazdy ostatnio lubią się u niej ubierać, ale ceny jak na taką jakość są w porządku, no i projekty są prześliczne

Gość gość
Przywara- Strzałka ma piękne skórzane torebki. Polecam :)