Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam sprawdzonego biura tłumaczeń

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Potrzebuję dobrego biura tłumaczeń na terenie Trójmiasta. Będę wdzięczna za wszelkie polecenia biur, z których na prawdę korzystaliście i wiecie, że są terminowe i kompetentne. Znajomy polecał artoftranslation.pl ale chciałabym zapoznać się z ewentualnymi opiniami na ich temat oraz Waszymi propozycjami zanim podejmę ostateczną decyzję.

Gość natek789
Mnie się zdarzyło raz korzystać z biura tłumaczeń i była to firma Bang, którą polecam. Na swojej stronie www.bang.pl jest formularz kontaktowy, można poprosić o darmową wycenę. Cenowo jest bardzo przystępnie, a przy tym nie doliczają sobie dodatkowych opłat za różne drobnostki, tak jak to inne firmy mają w zwyczaju...:P

Gość nowysacz100
Jeśli poszukujesz sprawdzonego tłumacza przysięgłego to polecam biuro tłumaczeń Diuna. Profesjonalni tłumacze jak i również artykuły przełożone na świetnym poziomie. O wysokiej pozycji w zestawieniach świadczy to, że klientami są wyróżniające przedsiębiorstwa, a także ministerstwa. Proponują tłumaczenia specjalistyczne oraz oferują zmiany stylistyczne tekstów, dbając w ten sposób nie tylko o treść, ale i o formę. Gorąco proponuję to biuro, bo jak wyjeżdżałem za granicę to przetłumaczyłem oszczędnie świadectwa oraz dokumenty do pracy - http://www.diuna.biz/o_nas.php

Gość nowysacz100
Jeśli poszukujesz sprawdzonego tłumacza przysięgłego to polecam biuro tłumaczeń Diuna. Profesjonalni tłumacze jak i również artykuły przełożone na świetnym poziomie. O wysokiej pozycji w zestawieniach świadczy to, że klientami są wyróżniające przedsiębiorstwa, a także ministerstwa. Proponują tłumaczenia specjalistyczne oraz oferują zmiany stylistyczne tekstów, dbając w ten sposób nie tylko o treść, ale i o formę. Gorąco proponuję to biuro, bo jak wyjeżdżałem za granicę to przetłumaczyłem oszczędnie świadectwa oraz dokumenty do pracy - http://www.diuna.biz/o_nas.php

Gość sebo999
Kiedyś w Gazecie Prawnej znalazłem wzmiankę o www.alingua.pl . Otrzymywali sporo nagród branżowych, a jednocześnie nie chcieli bardzo dużych kwot od klientów. Mają do dyspozycji wszystkie języki światowe, klient otrzymuje koordynatora, zniżki lojalnościowe. Można u nich przetłumaczyć dosłownie wszystkie dokumenty, także z pełnym uwierzytelnieniem, a do tego wynająć tłumacza ustnego. Od czasu do czasu korzystam, nigdy nie narzekałem. Pozdrawiam i mam nadzieję, że kontakt się przyda.

Gość gość
W przypadku tłumaczeń z i na język czeski to jestem w stanie polecić biuro tłumaczeń http://tlumaczczeskiego.warszawa.pl/ z Warszawy. Miałam kiedyś do przetłumaczenia pakiet pism biurowych i tam uzyskałam bardzo rzetelną pomoc

Ja polecam biuro tłumaczeń mojtlumacz.eu. Tłumaczyłam tam dużo dokumentów i nigdy mnie nie zawiedli. Bardzo szybko zrobili mi wycenę. Ceny mają dość niskie w porównaniu z innymi biurami w jakich się orientowałam. Tłumaczenia zrobione były rzetelnie. Polecam w 100%.

Gość gość
Art of translation to dobre biuro tłumaczeń. Istnieją na rynku już wiele lat i cieszą się pozytywną opinią wśród klientów.

Gość gość
Oj znam ten ból hheh, ja szukałam szukałam ale w końcu znalazłam! Z polecenia mojej ciotki, a że poczta pantoflowa zawsze dobra to skorzystałam z ich usług http://exito-group.pl. Skorzytałam z ich usług pierwszy raz w styczniu i korzystam do dzisiaj. POLECAAAM! :**

Bardzo wygodnie jest załatwiać takie sprawy przez internet, nie trzeba się wtedy ograniczać tylko do swojego miejsca zamieszkania, co daje większy wybór;) ja tłumaczenia zlecam AmaR Translations, robią tłumaczenia specjalistyczne i techniczne na wszystkie języki, są terminowi, a to bardzo ważne oraz dokładni, teksty często są dodatkowo konsultowane, aby tłumaczenie było jak najlepsze;)

Gość JJ1992
Dobrym biurem z dużym zakresem tekstów, które tłumaczą oraz w dużej gamie j. obcych. Dodatkowo oferują darmową wycenę tłumaczenia. https://123tlumacz.pl/hiszpanski

Gość robertuss
Odpowiada mi współpraca z biurem Tłumaczenia Gruca. Jestem z nimi w stałym kontakcie już drugi rok i nie narzekam. Korzystają z programu karta dużej rodziny, na co się akurat łapię, także mogę liczyć na nieco lepsze warunki. Dobry kontakt telefoniczny z biurem, zawsze ktoś jest do dyspozycji.