Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noloski

Metlik dotyczacy ciazy

Polecane posty

Witam! Otoz przed wakacjami mialem maly wypadek z moja dziewczyna. Byla w drugim dniu okresu. Zsunela mi sie prezerwatywa i zostala w pochwie. Co prawda wytrysku nie bylo w srodku, ale strach jest. Kupilem jej tabletke PO ktora wziela po okolo 8-9h. W kolejnym miesiacu dostala okresu. W drugim miesiacu od wpadki zaczela wymiotowac, miala bole glowy i brzucha i nic nie mogla zjec. Trzymalo ja kolo2 tygodni. Zrobila dwa testy ciazowy ktore byly negatywne. Potem dostala okresu tylko pierwszego dnia miala lekkie plamienie i skrzepy a potem mocno krwalila. Przyznapm ze slabo orientuje sie co sie dzieje w ciele dziewczyny:/ ale boje sie ze cos jest nie takt. W dniach kiedy wymiotowala i czula sie zle byla wystawiona na ogromny stres przez mnostwo ciezkich problemow w rodzinie. Czy mozliwe jest ze moje obawy sa bledne? ze te zle samopoczucie, wymioty i bole byly spowodowane stresem? i niczym innym. Dziekuje za szybka odpowiedzi bo troche sie obawiam..

Gość gość
Na pewno nie jest w ciąży. Spokojnie.

Gość gość
Skoro dziewczyna miesiaczkuje to w ciazy napewno nie jest. Wyluzujchlopie i moze pomyslcie o bardziej pewnej metodzie antykoncepcyjnej, np. Tabletki albo plastry.