Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurtka jesienna dla faceta 100zl

Polecane posty

Gość gość

Szukam, ale nic sie nie znam, tj kiepski gust mam. Moze znajdzie sie kobieta ktora ma czas i moglaby dopomoc w poszukiwaniach? Rozmiar L

Gość gość
za 100 zł chcesz kurtke kupic ? jakąs szmate dostaniesz

Gość gość
To ciuch na 2 miesiące, więc nie chce wydawać niepotrzebnie za dużo. Na allegro są w tej cenie, ale ja ubieram się jak wsiur i potrzebuje porady którą z kurtek wybrać.

Gość gość
Co to znaczy "ja ubieram się jak wsiur "? A tak w ogóle, to nie szukaj na allegro , tylko pooglądaj kurtki na stronach Top Secret, Diverse, C&A . Na pewno coś znajdziesz.

Gość gość
Nosze jeansy i bawelniane koszule. Taki styl buraczany. Patrzyłem kurtki tych firm, ale mi sie nie podobaja. No i ceny duzo wyzsze. A ja szukam kurtki jesiennej czyli na dwa miesiace. Bez napisow, bez bajerow itp

Gość gość
buraczany styl ... to pewnie gust też masz równie wyszukany :)

Gość gość
Zwał jak zwal. Chodzi o to ze nie potrafie sie fajnie ubrac i czesto musze szukac porady u znajomych kobiet. Teraz pytam tu, bo glupio mi pytac ciagle znajomych.

Gość gość
Hm, szkoda ze nikt

Gość gość
podoba mi się samokrytyka tego gościa :D

Gość gość
Dzieki za link, ale jakos nie jestem przekonany do piankowych kurtek. Podobam Ci sie? No to znajdz mi fajna kurtke

Gość gość
hm.. ja fajną kurtkę widziałam na stronie allinside.pl. Sama kupuję na tej stronie i jestem ze swoich zakupów zadowolona, po pierwsze, że rzeczy z tej stronki są modne i fajnie zrobione, a po drugie cena jest bardzo niska

Gość gość
ja tez szukam czegoś , moze byc droższe, za 100 zł to chyba niemożliwe. najlepiej zeby to było coś takiego , co pasuje i do dzinsów i do garniaka

Gość gość
mysle, ze kurtka to inwestycja na lata i cena odgywa mniejsza role. Ja swojemu mężowi w doradziłam elegancki płaszcz tej marki http://www.sabak.pl/. Ta firma specjalizuje się w produkcji kurtek męskich i ma naprawdę dobre jakościowo rzeczy. Trzeba było kupic nową, bo niestety troche przytyło, ale większa leży całkiem ładnie.

Za taką cenę to tylko na aukcjach jakieś pikowane kurtki, wiem że na denley mają jakieś wyprzedaże więc za 100 da się złapać coś i to nawet ładnego ;)

Myślę, że za taką kwotę może być trudno. Jeśli ne na portalach ogłoszeniowych, to może second hand?