Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studniówka za 700zł

Polecane posty

Gość gość

Czy warto iść na siłe na studniówke za 700zł ( jest to cena która obejmuje jedynie samo wejście na studniówkę). Dla mnie jest to trochę strata pieniędzy bo i tak tam się pewnie nie będę bawił jakoś specjalnie fajnie, wolę gdzieś z przyjaciółmi wyjechać, a głupia wychowawczyni powiedziała, że nie ma nawet takiej opcji żeby ktoś na studniówkę nie szedł. Powiedziałem jej, że to są moje pieniądze i nie będe ich wyrzucał w błoto, a ona że to jedyny raz w życiu, nie ma mowy ze ktos nie pojdzie itp. A jakie sa wasze doświadczenia z taką imprezą, warto iść czy sobie odpuścić ? Przypominam że jest to +700zł wydatku...

Gość wesolażabka
tyle to ja wydałam na kieckę na studniówkę i była bajeczna... bajeczna ale wisi w szafie. studniówka kosztowała mniej, parę stówek pewno 400+ ale nie aż tyle

Gość gość
poyebało ich totalnie, 700zł? :O za moich czasów było to 150zł (10 lat temu) a moich rodziców nie było na to stać więc nie poszłam i nikt nie robił problemu.

Gość gość
chore tyle kasy ja w tym roku tez mam i nie pojde raczej szkoda kasy na jden z****** lamusowy wieczor

Gość gość
pewnie że to przesada i ja bym nie szedł za taką cenę, a wychowawczyni powiedz że jak nie ma mowy żeby nikt nie szedł to niech za ciebie zapłaci. :D