Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ćwiczenia wojsk NATO w Ukrainie.....

Polecane posty

Gość gość

Własnie uslyszalam w wiadomosciach ze w polowie wrzesnia maja sie odbyc na Ukrainie cwiczenia wojsk NATO , w tym Polski!!!! To chyba juz oznacza wojne swiatowa???? Wątpie że Putin będzie siedzial z zalozonymi rekoma:((( Co myslicie? Ja panikuje!!!!!

Gość gość
ja jestem przerazona, chyba juz nie ma dla nas ratunku, co robic?

Gość gość
Wsiadać do samochodu i uciekać na zachód :D

Gość gość
no tak, ale co zrobic, jesli tutaj mam prace pieniadze na zycie. Co bedzie tam? jechac w ciemno?

Gość gość
wykupuj kasze makarony oleje i jedzenie w puszkach!

Gość gość
wykupuj kasze makarony oleje i jedzenie w puszkach! x to zart? czy mowisz powaznie?

Gość gość
Panikujesz niepotrzebnie . To że ćwiczenia wojskowe na Ukrainie są to nie oznacza już odrazu wojnę . Teraz to takie sprawy się politycznie załatwia a nie wojenką jak to było w czasie II WŚ .

Gość gość
uwazam ze to prowokowanie Rosji, niby wszyscy mowia ze chca pokoju a jednak prą do wojny:/ Rosja napewno nie "przemilczy" tych cwiczen. Na domiar zlego maja sie odbyc na granicy polsko-ukrainskiej. Chyba narod powinien sie zbuntowac i wyjsc na ulice!!!!

Gość gość
Odbywają się co roku. Jesteśmy w NATO to bierzemy udział. Tak jak Rumunia i inne kraje... x a gdzie Francja i Włochy?

Gość gość
up@ Bo właśnie oto chodzi tym amerykańcom . Jak będzie wojna to wyzeruje się licznik długu który mają ogromny . Zaś Rosja ma niski dług publiczny i czy Putin się da sprowokować to wątpię w to . Za dużo by ryzykował wtedy

Gość gość
Jesteśmy w NATO to bierzemy udział. Tak jak Rumunia i inne kraje... x po jaka cholere na Ukrainie, gdzie toczy sie wojna??? toż to istna prowokacja ! My Polacy - nie gódźmy sie na to!!!