Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Susana120

Spotkanie z chłopakiem z internetu

Polecane posty

Gość Susana120

Hej, chciałam sie cos poradzić i zapytać. Poznalam chłopaka na FB, pisze z nim juz od jakiegoś czasu, mówił ze znał mnie ze szkoły ale ja go nie pamiętam, jest z niedaleka, chce sie dziś spotkać, ale ja mam pewne wytpliwosci i obawy :( zerwalam z chłopakiem po 3 latach związku i zspomnialam jak to jest chodzić na randki, mam 20 lat wiec nie jestem gowniara która boi sie spotkania, po prostu chce zapytać czy taki ktoś może cos mi zrobić? Skoro znam jego dane z facebooka, czy mogę czuć sie bezpieczna ? Chce mnie wziąć niedaleko na spacer lub bo pizzerii, ale ja mam pewne obawy :(

Gość gość
Jeśli spotykacie się w miejscu publicznym, to raczej nic ci nie grozi... wracają do domu z pracy czy uczelni też możesz paść czyjąś ofiarą, więc myślenie w ten sposób jest błędne. Co innego jakby zaprosił cię do siebie, albo zaproponował przejażdżkę samochodem gdzieś w ustronne miejsce, typu las ;)

Gość Susana120
Tzn on po mnie przyjedzie samochodem i mamy jechać dopiero gdzieś razem, ale czy odważył by sie cos zrobic jeśli ja wiem jak sie nazywa i skąd jest ?

Gość gość
A skąd wiesz jak się nazywa i skąd jest? To że na fejsie tak jest napisane, to nie znaczy że naprawdę tak jest. Ja zawsze na pierwsze spotkania umawiam się na spacer lub do małej knajpki, spotykam się na miejscu i nie wsiadam obcym do samochodu, bo dziwnie bym się czuła.

Gość gość
Zamiast obawiać się tego czy coś ci zrobi, zacznij obawiać się tego ze może cię rozkochać w sobie czułymi słówkami, przelecieć i zostawić :P

Gość Susana120
No dziwne jakby na FB miał napisane inaczej i miałby tyle znajomych ;)

Gość Susana120
Tego tez sie boje :D ale wiecie co jest najlepsze? Zanim zaczęłam chodzić z chłopakiem czyli jak byłam w gimnazjum i 1 technikum to nie balam sie z nikim spotykać w aucie i robilam to dość często, teraz kiedy mam 20 lat ja boje się spotkać z kimś kogo nie znam i nawet pisze tutaj żeby sie poradzić hehe ;)