Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć rodzicom żeby o siebie zadbali przed moim ślubem?

Polecane posty

Gość gość

Za 2 może 3 lata mam zamiar wziąć ślub. Termin tak odległy bo zamierzamy najpierw skończyc studia. Moi rodzicem mają po 58 lat. Palą papierosy, odżywiają się nie zdrowo. Mają wielkie brzuchy i nic nie ćwiczą. Chciałabym żeby za te 2 lub 3 lata jakoś wyglądali żeby nie było wstyd przed ludzmi sie z nimi pokazac. Co mam powiedzieć? Jak ich zmotywowac?

Gość gość
"Ej grubasy, zostawcie te kielbasy" :)

Gość gość
Wstydzić się rodziców? Na ich.miejscu wyrzeklabym się takiej kretynki jak Ty

Gość gość
15'45 jakis ty gosciu infantylny A Ty Autorko powiedz/popros na wprost.TY ich znasz najlepiej.

Gość monikaaaaaaa1234
Jakaś dziwna jesteś, jak im tak powiesz na pewno tego dobrze nie odbiorą... To Twoi rodzice i czy na prawdę najważniejszy jest dla Ciebie ich wygląd? moja mama też nie ma np figury modelki ,ale jakoś im jej tego nie wypominam, jak masz ochotę zajmij się własnym wyglądem bo pewnie masz jakieś wady, ale nie każ innym wyglądać tak czy inaczej...A w szczególności rodzicom,którzy już nie są młodzi i może nie czują potrzeb wyglądać jak modele

Gość gość
kwestie wstydu pozostawiam, ale DLA NICH było by dobrze, żeby zaczeli o siebie dbac bombarduj ich info o miażdzycach, o tym, ze TY wprowadasz zdrowy tryb życia (ale nie mów ze o ślub chodzi), przynoś im jakieś zdrowe pyszności, mów że się martwisz, a chcesz by żyli w zdrowiu jak najdłuzej, kup im coś czasem co pomoże wprwadzać zdorwy tryb zycia, zabierz matkę do sauny itd.

Gość gość
wy sie 10 razy zdązycie rozejść przez te 2 lata, żadnego slubu nie bedzie, znudzi sie toba chlopak i cie kopnie w tylek PUSTAKU