Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy mam iPhona ludzie inaczej mnie traktują, uważają za bogatą

Polecane posty

Gość gość

:) to mile

Gość gość
To świadczy o tym jacy ludzie są prymitywni w większości.

Gość gość
bo to drogi sprzęt, byle kto go nie kupuje

Gość gość
Mam tak samo z odrzutowcem :) ale rzadko fruwam, bo paliwo drogie :o

Gość JT83
A w Afryce na Seszelach byłaś?

Gość gość
ja tez

Gość gość
Autorko bardzo Ci współczuje,z ę obracasz się w takim prymitywnym pozoranckim towarzystwie

Gość gość
Chyba za naiwną .Bogaci mają porządne Samsungi

Gość Sanitas prawdziwa
A ja nie mam i jak mnie nic nie zmusi to nie będę miała, w d. mam modę, propaguję kontrkulturę :p

Gość gość
Bzdura ludzie bogaci obracają się w podobnym środowisku i nie muszą obnosić się swoim bogactwem. Taki szpan gadżeciarki to domena klasy średniej która chce się wywyższyć wobec innych.

Gość gość
teraz na topie sa stare i duze cegly a nie jakies tam jabluszkowe telefoniki moja znajoma kupila za 5 stow starego philipsa, mega wielki tel i cala jest happy bo to jest :classic_cool:

Gość gość
a ja mam iphony od zawsze najpierw 3, pozniej 4, teraz 5s i jakoś nikt na to uwagi z moich znajomych nie zwraca tel jak tel

Gość gość
Bogaci mają tylko iPhony i iPady, a nie jakies gowniane samsungi czy lg za 500zl

Gość gość
Ja jestem biedakiem i mam komputer tańszy niż smartphone. Rzućcie trochę sianem, bom biedna.

Gość gość
Ja wszystkim którzy się tak szarogęsią z tymi jabłuszkami proponuje poświecić trochę czasu i przeczytać książkę o Jobsie.

Gość gość
Ciekawie ilu wtedy stwierdzi, że apple ich kontroluje i to zamach na ich wolność.

Gość gość
Ja mam nokię bo nawigacja darmowa, biedni muszą oszczędzać :) a w dodatku ze standardowymi klawiszami, bo przyjemniej mi się gra w podróży na klawiszach. No i mieści się w kieszeni, nie to co niektóre łopaty. A biedni mają małe kieszenie.

Gość gość
Wyobrażam sobie taką pełną kompleksów pannę nikt, wyjmuje iPona za ileś tam stówek i od razu wydaje się jej, że nabiera wartosci.

Gość szczęśliwa biedaczka
wow! jestem w szoku!na podstawie iphona uznali cię bogatą? nigdy nie kupię iphona ,wolę być biedna

Gość rafciu
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone X http://9oa.com.pl/r/JZ2iphone-x Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona X ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone X najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!

Gość rafciu
Rozwiąż zagadkę i wygraj jeden z 5 Iphone X http://34g.com.pl/r/JZ2iphone-x Chciałbyś wygrać najnowszego Iphona X ? Nie ma nic prostszego, wystarczy że rozwiążesz naszą zagadkę w jak najkrótszym czasie. Do wygrania jest 5 telefonów Iphone X najnowszej generacji. Sprawdź czy dasz radę rozwiązać naszą zagadkę. Podejmij nasze wyzwanie. DO WYGRANIA 5 SZTUK !!!