Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja kolezanka jest nauczycielka i narzeka ciagle ze nie ma gorszej pracy nikt

Polecane posty

Gość gość

ja wiem ze ma ciezko i duzo pracy i nocami nie spi przez papiery ale dlaczego do cholery ona ciagle do kazdego zali sie i narzeka ,ze nie ma czasu sie wysikac w szkole nigdy a ni zjesc.. ze pecherz ja boli i nerki bo w szkole sie nie wysika bo dyzury przeciez sa na przerwie.. uczy w szole podstawowej i dlatego ka taki kociol.. ale mowie wam masakra jaka to osoba..z nia tylko temat jeden jest :"jak ona ma ciezko i nikt tak zle nie ma i takiej pracy okropnej.." serio nauczycielki nie maja czasu zjesc nic w szkole i wysikac sie przez te dyzury??

Gość gość
Nauczyciele powinni po "pracy" w szkole z********ac w kamieniolomach. Nikt k***a nie ma tyle wolnego, nie siedza po 8 godzin w szkole i jeszcze k****m źle. Dać im po 5000 podwyżki, klaniac sie i pocieszać. Huj mnie strzelil.

Gość gość
no akurat ciezko ma ona bo wychowawca jest ale k***ica mnie bierze tez jak slucham narzekania dzien w dzien..ciągle zmęczona i ciagle wyrabana i nie ma czasu nawet zjesc..ani wysikac się.. ile mozna tego sluchac??

Gość gość
up @ Są tacy nauczyciele co uczą np. WOS'u albo WOK'u . Oni to dopiero maja wolnego 2-3 godziny tygodniowo w szkole a pensję taką samą dostają co nauczyciele od polaka albo od matmy .

Gość gość
niech się cieszy że nie pracuje w gimnazjum/liceum

Gość gość
ale ona uczy matematyki wiec ma ciezko..wolnego wcale..

Gość gość
Gosciu z 17, p********z. Jakim niby cudem nauczyciel który ma 4 godziny w tygodniu ma niby zarabiac tyle co pelnoetatowy nauczyciel polskiego??? Nauczyciele przedmiotow jak wok, geografia, plastyka musza szukać wiecej niż 1 szkoly by w sumie mieć etat. Jak sie nie znacie to sie nie wypowadajcie!!!! Ja sie nie wypowiadam o fizyce kwantowej bo nic o niej nie wiem, a przeciętny Polaczek nic nie wie i zawodzie nauczyciela

To niech idzie sprzatac na 10 godz , wtedy doceni swoja prace. I bedzie w nocy dobrze spala. A jej miejsce zajmie osoba, co dlugo czeka na prace >.

Gość gość
17.07 a to dziwne bo mam znajomą co uczy w szkole średniej geografii w 1 szkole oczywiście . :o

Gość gość
17 10 matko dalam przyklad. Są różnej wielkości szkoly i są takie gdzie plastyki ma etat. Ale sie,czepiacie. Zenuuaaa

Gość gość
G****o wiecie o pracy nauczyciela... kazdemu tylko sie wydaje ze nauczyciel pracuje po 4 - 5 godzin dziennie, a o całej reszcie prostacy nie maja pojęcia...

Gość gość
A ja zawód nauczycielki wybrałam dlatego ze miałam o nim takie przekonanie jak Wy (wiem wiem zlinczujecie). Ale tak nie jest. Fakt faktem że godzin dużo mniej niż w kodeksie pracy ale papierów, myślenia o dzieciach w domu i przygotowywania się. Nikt kto w tej branży nie pracował nie ma prawa nas wyklinac i do kamiwniolomow wysyłać. Przyjdź i miesiąc popracuj-zobaczymy. A uzeranie się z rodzicami ami jest najgorsze....ja dopiero zaczynam "kariere" i nie wiem czy nie poszukam normalnej pracy. Ale wiecie jak to jest wszędzie dobrze gdzie nas nie ma:).tak więc wyluzujcie i odpusscie nam nauczycielom. Bo zawód który powinien być szanowny deptany jest z błotem

Gość gość
ale pitoicie , akurat znam nauczycielki, bliska rodzina i jakoś tak nie stękały jak wy,jak wam źle to na mopa, czas na sikanie się znajdzie

Gość gość
A po co mają stękać skoro wy i tak wiecie lepiej...

Gość gość
do wszystkich ,którzy chcą wysyłać nauczycieli do kamieniołomów'; najpierw zacznijcie wychowywać swoje wstrętne, rozwydrzone bachory , chamowate bachory

Gość gość
Ale ktoś kto sam nie dostał dobrego wychowania z domu nie potrafi wychować swoich dzieci...