Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna222

seks z kolegą z pracy

Polecane posty

Gość Katarzyna222

Proszę o opinie na temat opisany w temacie. Czy zgodzilibyście się na taki układ ? Jeśli nie to dlaczego ? Wiem, że to sytuacja, która mogłaby przynieść wiele problemów mi jednak chodzi o znajomość bez zobowiązań i nie zamierzam dopuścić do jakichkolwiek niekomfortowych sytuacji. Mianowicie podoba mi się mężczyzna sporo starszy, mamy ze sobą dobre relacje, sądzę że mu się podobam, ale boję się cokolwiek zaproponować...głównie tego, że cokolwiek zrobie lub powiem i tak odmówi z racji obaw związanych z pracą. Dlatego pytanie jak go przekonać ? Zabrzmi to nietypowo - ale ja naprawdę niczego więcej nie oczekuje, jestem wolna i chcę z nim spędzić miło czas. Nie mam zamiaru się wiązać i nie ma się czego z mojej strony obawiać, ale jak takiego mężczyznę można do tego przekonać i sprawić żeby mi zaufał ? Czy szczera rozmowa i wytłumaczenie tego tak jak napisałam wyżej to dobry pomysł?

Gość gość
Starszy.. żonaty?

Gość Katarzyna222
To nie ma ma znaczenia,długo by tłumaczyć, a ja proszę tylko o opinie :)

Gość gość
Dla mnie ma znaczenie. Nie pomagam zdrajcom i osobom nakłaniającym do zdrady.

Gość Katarzyna222
To nie jest zdrada, żonę miał ale już nie ma stąd mogę się domyślać, że być może właśnie nie zastanawia się długo nad takimi propozycjami, ale jednak razem pracujemy a to też może stwarzać obawy;/ Dlatego chcę to rozegrać z głową :)

Gość gość
Jak chcesz to rozegrać z głową jak myślisz dupą