Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja nie pijam kawy

jaką część ciała najbardziej lubicie u facetów?

Polecane posty

Gość gość
Dłonie. :)

Gość gość
Włosy na głowie i łokcie :)

Gość gość
Włosy bardziej, ale łokcie są takie zabawne. Szukam bruneta o gęstych włosach i łokciach jak mój tata ;)

Gość gość
Teraz janie zwierz nam się jaką część Ty lubisz.:)

Gość gość
penisy :classic_cool: uważam, że nie ma nic piękniejszego na świecie niż duży, gruby, prosty penis, najlepiej zawsze gotowy do seksu :p lubię też zgrabne pośladki oraz dłonie i przedramiona, szczególnie takie z szerokimi, krótkimi palcami i wystającymi żyłami, taki fetyszyk :p i z ryja żeby piękny był :)

Gość gość
Wyobrażam sobie jak proszę faceta o to, żeby pokazał bice, a tak naprawdę oglądam jego łokcie :P Nie no żartuje :)

Gość gość
Ja w ogóle nie umiem doceniać piękna męskich pośladów :/

Gość gość
o rany, ścieżka miłości też jest super, uwielbiam całować faceta po brzuchu i zjeżdżać twarzą coraz niżej po tych włoskach :D

Gość gość
lubię gdy facet ma ładne uda, zawsze się gapię na uda, kolana no i oczy, oczywiście

Gość gość
Ja skupiam się przede wszystkim na twarzy, niektórzy są przystojni, inni mniej przystojni ale za "dobrze im z oczu patrzy"

Gość gość
Lubię torsy, zwłaszcza owłosione. Uwielbiam typ zwierzaka to takie pierwotne. I kręci mnie bardzo.

Gość gość
a ja mam fiola na punkcie ramion, umiesnionych barkow, duzych napakowanych łapsk, normalnie moj ma takie, niby nie cwiczy ale go namawiam zeby bardziej przywiazal do tego wage bo ma co rzezbic, uwielbiam jego duze ramiona, mmmm, jak mnie obracaja, wgl jak patrze na faceta to tylko na barki i rece, chuderlaki mnie nie rajcuja, musi byc przypakowany:P wgl łysy, z tauazami, :P:P mmmm grozny

Gość gość
Twarz, oczy, dłonie - to oczywiste, ale z pozostałych miejsc sutki i brzuch im bardziej owłosiony tym lepiej. Kocham zapuszczać się językiem i nosem w te zarośla i chłonąć zapach mojego faceta. Do orgazmu już tylko jeden krok. Penis też, ale sam w sobie jest mało ciekawy. Dopiero cały zestaw jest super.

Gość gość
Uda, maaatko, pupa, jak zepnie i pośladki umięśnione, tors, przedramiona, plecy, chujków ymm, niett,

Dziewczyny, nie przerywając Waszej wymiany uwag na temat naszych "atrakcyjności" chciałem tylko zwrócić uwagę na motto wpisane przez "ja nie pijam kawy": "Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli niż ubrać po jej myśli :-)" Świetne :-) To tyle i juz nie przeszkadzam :-)

Gość gość
TYŁECZEK!!!! i ramiona

Gość gość
no, ramiona i barki. można się oprzeć na barku albo schować w ramionach. w ogóle silna ciężka łapa jest fajna. jak mnie przytrzymuje w seksie za szyję to dosłownie... mmm...