Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak nie mógł sobie trafić

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj postanowiliśmy z chłopakiem przeżyć swój pierwszy raz a on nie potrafił wejść we mnie. Skończyło się na oralu. Nie wiem czy najpierw nie lepiej zrobić to z kimś doświadczonym ?

daj mu jeszcze szansę a wcześniej obejrzeć na spokojnie co go czeka między twoimi nogami :)

Gość gość
TO robi sie z kims kogo sie kocha.Twoje podejscie ten nie dal rady to inny jest strasznie egoistyczne.Ile ty masz lat?12.Wez sie za nauke i daj spokoj z sexem az dorosniesz.

Gość gość
ale pomyślałam ze jakbym nie była dziewicą jemu było by łatwiej

Gość gość
Ja tez kiedys z tym samem sie spotkalam ze nie mogl we mnie wejesc to zmienilam pozycje kuciaka posmarowalam i na jezdzca w siebie wpakowalam ale to bylo tylko dlatego bo mial jak murzyn pomimo ze byl bialy. W tej pozycji na jezdzca sama sobie sterowalam i ladowalam w siebie ile chcialam, Na koncu jak sobie pozwolilam to az jaja na wargach poczulam nie mowie o tym ze wrzeszczalam jak tylko umialam ale nie popuscilam dopoki spermy w sobie nie poczulam

Gość gość
A co ma dziewictwo do niemożliwości wejścia w kobietę? Najpierw to wypadałoby poznać przyczynę dlaczego nie mógł wejść, może byłaś za bardzo zestresowana, albo on się stresował? Nie ma się co z tym spieszyć, możecie na razie poprzestać na pieszczotach, na seks przyjdzie czas.

Gość gość
myślę że to może nie problem wielkości, nie wydaje się "duży" raczej standardowy ale nie mam porównania może spróbujemy dzisiaj jeszcze raz ale trochę straciłam ochotę

Gość gość
osobaaa@o2.pl napisz może coś doradze

Gość gość
Mam dość tych durnowatych prow.

Gość gość
moze nie umial wejsc, bo byl niedostatecznie podniecony? Sprobujcie dluzsza gre wstepna. Nie za pierwszym, to za drugim i trzecim! Pamietaj, ze jestes ciasna i to musi potrwac by czerpac prawdziwa przyjemnosc bez bolu