Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ostatnioddech

Pomocy.. czy to coś poważnego?

Polecane posty

Witajcie. Ostatnio bardzo się źle czuję. Strzelają mi kości oraz powychodziły mi żyły. Są widoczne. Węzeł chłonny lewy powiększony, nie bolący. Schudłam ostatnio 5kg i cały czas czuję się zmęczona. Codziennie mam stan podgorączkowy, 37 stopni, choć nie czuję, aby to była infekcja, ani choroba. Strasznie bolą mnie kości i mięśnie. 18.08.2014r. zrobiłam wyniki. Oto te, które wyszły źle: WBC: 11,3 H / norma 10.0 MCHC: 38,3 H g/d1 / 37.0 #LYM 3,6 H 10 do potęgi 3 / 3,2 #GRA 7,2 / 6.8 W moczu wysępują białe krwinki 4 - 6 npw Dodam, że od momentu zrobienia wyników czuję się coraz to gorzej.

Gość gość
masz powiększony węzeł chłonny ale nie napisałaś gdzie najwyraźniej nie masz świadomości że ludzie mają całkiem sporo tych węzłów chłonnych w różnych częściach ciała.... wyniki krwi nie są wcale jakoś złe, może jakaś infekcja pęcherza

Gość gość
na pewno powinnaś iść z wynikami do lekarza . w/g mnie powinnaś zrobić badania pod kątem boreliozy .

Gość gość
moze hiv

Gość gość
OB robiłaś? Poproś o konsultację innego lekarza. Gdyby wyniki były bardzo złe miałabyś pod wszystkimi parametrami napisaną uwagę w stylu: wskazana pilna konsultacja z lekarzem. Poproś o inną opinię. Zrób jeszcze TSH, elektrolity