Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Iść na 2 kierunki studiów naraz? pomóżcie!

Polecane posty

Gość gość

Dostałam się na kierunek inżynierski na dobrej uczelni oraz na inny, prosty, o średnim poziomie ponoć (ekonomia, ale nie na uniwerku ekonomicznym - na ekonomiczny nie zdawałam koniecznych rozszerzeń niestety więc nawet nie startowałam.. ale myślałam żeby na mgr iść na nią na lepszy uniwerek). Zastanawiam się, czy nie iść na 2 kierunki.. tym bardziej, że na serio lubię ekonomię (interesuję się nią od jakiegoś czasu) no i są wysokie stypendia na tym drugim kierunku, może bym coś powalczyła, o ile kierunek inżynierski mnie nie wykończy :) (w ogóle tak szczerze, to się trochę obawiam, że sobie na nim nie dam rady ze względu na fizykę, chemię etc.. imimo że ogólnie program jest dla mnie interesujący. Dlatego m.in chcę też się 'zabezpieczyć' drugim kierunkiem). Wiem od laski z ekonomii, że spokojnie wiele osób łączy ten kierunek z innymi i wykładowcy nie robią problemów. Zresztą wiadomo, że w każdej chwili mogę z któregoś zrezygnować (choć ciekawie byłoby ciągnąć oba, jakby się udało)

Gość gość
nie wiem jak jest teraz(bo mialo sie to zmienic) studiowanie na 2 kierunkach naraz wiaze sie z koniecznoscia placenia za jeden z nich. Jezeli to nie jest problemem (lub ten problem juz nie istnieje) i czujesz sie z tym dobrze i na silach, to czemu nie? ;)

Gość gość
Teraz już zmienili, nie trzeba nic płacić :)