afekafe 381 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mareliska napisał: Nom ten sam nick od lat... a teraz nowe konto = nowa inna ja .) pa Ciekawie się zapowiada. Miłego dnia ci życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 72 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 35 minut temu, Mareliska napisał: Ponoć każdy ma coś w sobie z narcyza (a przynajmniej dobrze by było by tak było: )) co wcale nie znaczy, że się nim jest. Tzn nie powiedziała tego ale widziałam po jej fejsie bo jej w myślach czytałam telepatycznie fak Edytowano 4 godziny temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 72 Napisano 4 godziny temu 42 minuty temu, Qwerty88 napisał: a dlaczego uważasz że ja ci chce podskoczyć? Czy ja cie kiedykolwiek obraziłam? Nvm pisze do wymyślonej Grażyny wygryw która mnie hejkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 683 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, chrobot napisał: Nvm pisze do wymyślonej Grażyny wygryw która mnie hejkuje ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Qwerty88 napisał: terapia jest przyjemna, szczególnie efekty U ciebie jej jakoś nie widać, więc zamilcz intrygantko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Mareliska napisał: Nom ten sam nick od lat... a teraz nowe konto = nowa inna ja .) pa Mara i ban? Niemożliwe. Najbardziej normalna babeczka (i nie tylko) w tym grajdołku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 683 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: U ciebie jej jakoś nie widać, więc zamilcz intrygantko przypomnieć ci co Hugh Grant o tobie myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: przypomnieć ci co Hugh Grant o tobie myśli? Nie znam takiego nicku. Do roboty w końcu, bo psa spuszczę intrygantko z wiecznym bólem dopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 33 Napisano 3 godziny temu Cały dzień siedzi i węszy. Jprd co kwas i botoks robią z ludźmi Mnie by się nie chciało cały dzień spędzić tutaj czas, jątrzyć, szczuć innych, a kuwecie się cały czas chce. Wstyd mi za ciebie. Zmień terapeutę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 683 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie znam takiego nicku. Do roboty w końcu, bo psa spuszczę intrygantko z wiecznym bólem dopy. Szukasz inby? Zapraszam na sąsiedni wątek, nie rozdwoje sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 59 Napisano 3 godziny temu Każdy stary dziad który udaje kogoś kim nie jest jest żałosny. Zwłaszcza te dziady udające luzaków i myślące że młode dùpy zeszczajom się w zachwycie jaki dadi kul. Bicz plis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 740 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Cały dzień siedzi i węszy. Jprd co kwas i botoks robią z ludźmi Mnie by się nie chciało cały dzień spędzić tutaj czas, jątrzyć, szczuć innych, a kuwecie się cały czas chce. Wstyd mi za ciebie. Zmień terapeutę Przecież ty tutaj najwięcej siedzisz całe dnie i noce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 683 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Przecież ty tutaj najwięcej siedzisz całe dnie i noce No właśnie. Ale ty mnie teraz zaimponowałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano 2 godziny temu A co z wolnym 40-letnim mężczyzną startującym do 20-kilkulatek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 740 Napisano 33 minuty temu 2 godziny temu, Daniel86 napisał: A co z wolnym 40-letnim mężczyzną startującym do 20-kilkulatek? Jak chce niech startuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach