Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekujaca_na_maluszka

5 miesiąc ciąży, a brzuszka brak

Polecane posty

Skończył mi się 1 tydzień 5 miesiąca ciąży, a brzuszek mam niemal płaski. Tylko jak dobrze pojem to coś się zaokrągli. Też tak miałyście? Do tego żadnych rozstępów, żadnych opuchniętych nóg, włosy nie wypadają, paznokcie ładne, cera jakby mi się poprawiła. Tylko wymiotuję z rana. Koleżanki tak straszyły, że rozstępy, że się tyje. A ja na razie nic z tego. Tylko ten brak brzuszka mnie martwi, ale byłam na usg i z dzidziusiem wszystko ok. Jak było u Was?

Gość gość
słowo klucz NIEOMAL a co do rozstępów, najczęściej pojawiają się tuż przed lub po porodzie więc się nie ekscytuj

Gość gość
włosy zaczną się sypać po porodzie gdy hormony zaczną lecieć na łeb, na szyję co do opuchlizn to wszystko przed tobą, to domena 3 trymestru

Gość gość
moze jakies male dziecko bedzie, dziwne

Gość gość
pewnie po mamie będzie miało mikrocefalię

No to się ucieszyłam z tych włosów, jak tu piszecie, ze wszystko przede mną :) Brzuszek też pewnie zacznie za niedługo rosnąć, bo już chyba czas najwyższy

Gość gość
pewnie jesteś drobnej, szczupłej budowy ciała i dlatego brzuszek jest niewidoczny. Ja też nie jestem postawną kobietą i długo po mnie nie było widać że jestem w ciąży i też tak jak Ty martwiłam się co się dzieje. Chodziłam na wizyty do swojej pani ginekolog i pani mi wytłumaczyła, że to wszystko jest uzależnione od masy ciała, od wielkości, wzrostu kobiety. U jednych kobiet id razu widać brzuszek, a u drugich pojawia się on nieco później. Nie ma reguły. Przy okazji polecam Wam super gabinet ginekologiczny z Białegostoku w którym przyjmuj***ardzo sympatyczna pani doktor http://gabinetginekologicznybialystok.pl/