Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zula300

Czemu moja przyjaciółka sie do mnie nie odzywa?

Polecane posty

Więc chodzi o moją ''przyjaciółkę'' jesli jeszcze tak moge powiedziec . Wiec wczoraj w szkole caly czas trzymalysmy sie razem,siedzialysmy razem w lawce i wgl,wszystko bylo w porządku.Kiedy dzis przyszlam do szkoly ona siedziala z inną kumpelą-którą nie zbyt lubi i sobie z nia gada,oczywiscie nic przeciwko temu nie mam,chcę zyc w zgodzie z kazdym,ale gdy weszlam siedziala (''przyjaciolka'') do mnie plecami i ledwo odpowiedziala mi czesc,w ogole sie nie odzywaly wiec poszlam do szatni a potem chwile posiedzialam i poszlysmy na lekcje,na 1 lekcji siadla koło mnie,ale potem na kolejnej siadla u tej kumpeli, neid awno mowila ze bedziemy sie razem trzymac siedziec i wgl bedziemy takie BFF.Dobrze czulam sie w jej towarzystkie,i myslalam ze to prawdziwa przyjazn ale na kolejnych przerwach gadaly pomiedzy sobą ze mna nie gadaly (bylo mi strasznie smutno) ale tlumaczylam to sobie ze to tylko tak mis ie wydaje itd.ale zaczęly mowic do siebie cos typu -''no to zadzwon wiesz do kogo'' -''do tej dziewczyny''? -nie wiadomo czy to dziewczyna,a moze to chlopak'' po prostu mowily tak jakby szyfrem,tylko przy mnie ( jeszcze bardziej bylo mi przykro) potem po lekcjach niby powiedzialy paa do zobaczenia-niby normalnie.ale na wielu lekcjach odwaracaly sie i cos do siebie szeptaly.Oczywiscie nie musze miec swojej BFF na wylącznosc,ale wydaje mi sie ze mozemy przyjaznic sie we 3. Moja ''przyjaciolka'' na 100 % nie przepada za tą drugą,wiec w czym rzecz? nic jej nie powiedzialam zlego itp. chce mis ie plakac. co robic wiem ze duzo czytania ale prosze o pomoc,bedzie JAN musialam sie tez troche wyżalic :(

Gość gość
Nie chce mi sie tego czytać I S********J O !