Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kredyt bez bik z dobrą opinią na kilka tysięcy %

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest w przypadku Profi Credit? Kredyt czy też pożyczka w tej firmie oprocentowana jest na kilka tysięcy procent a ma takie dobre opinie, na http://kredytopinie.pl/ pisali, że rośnie popularność tej firmy - czemu tak?

Gość gość
bardzo duży wybór kredytów także bez bik jest na stronie www.zcdf.info

Gość gość
Ja raz brałem chwilówkę zaletą są proste formalności, wystarczył dowód i pieniądze bardzo szybko na koncie. Ale trzeba oddać pieniądze w ustalonym terminie, bo inaczej wysokie odsetki. Jak dobrze pamiętam, to była ekspres kasa.

Gość OlaMasłowska
Zanim weźmiesz pożyczkę to porównaj ją z innymi ofertami. Jest taki serwis, na którym można zrobić http://www.multipozyczka.com.pl/ całkiem sprawnie i szybko. Pomaga w podjęciu decyzji :)

Gość wybierarka
Jeśli chcesz dodatkowo poczytać gdzie nie sprawdzają BIK, czy dostaniesz pożyczkę w weekend, albo która firma pożyczkowa ma konto w tym banku co Ty (dzięki czemu przelew dostaniesz w kilka minut), gdzie 1-szą pożyczkę dostaniesz za darmo - wejdź na http://www.wybierarka.pl/pozyczka-przez-internet#nb Warto poczytać i wybrać z pełnym przekonaniem. N.Balasa Redaktor Finansowy portalu wybierarka.pl

Gość gość
koszty, koszty, koszty, w profi credit jest łatwo wziąść bo dużo trzeba zwrócić :( jeśli chodzi o mnie to pożyczam prywatnie na portalu pożyczkolandia ponieważ szybko można dostać no i nie sprawdzają baz a jest dużo taniej niż w profi.

Gość gość
ja zawsze korzystam z jednego źródła ofertybezbik.pl i jestem zadowolona. Nie sprawdzają bik i są to także pożyczki dla osób mających zajęcie komornicze. Umowa czytelna. Polecam

Gość gość
korzystałam z oferty Profi Credit oprocentowanie mają wysokie ale nigdzie indziej bym nie dostałam 10 tyś bez bik dlatego się zdecydowałam

Gość gość
Tutaj macie spory wybór takich pozyczek: www.pozyczki-bez-bik.pl ale jakies rejestry sa zawsze sprawdzane

Bo dużo osób brało już tam gotówkę wiec ma pozytywne wrażenia. Poza tym mają przystępne oprocentowanie i szybką realizację przelewu. Ostatnio brałam u nich bo miałam bardzo ciężką sytuację finansową i rodzinną. Dzięki nim wybrnęłam jakoś z sytuacji a teraz na spokojnie sobie spłacam i żadnych problemów nie mam.

Gość gość
Mają dobre warunki pożyczek. Brałem u nich kredyt na rozruch firmy i oprocentowanie dogodne wg moich potrzeb. Udało się szybko spłacić raty.

Gość gość
Profi Credit to firma rzetelna i profesjonalna. Na pierwszym spotkaniu z doradcą dowiedziałam się wszystkiego na temat zawarcia pożyczki. Jak dla mnie to dostałam bardzo dogodne warunki.

Gość rob90111
Jedyna szansa uzyskania pożyczki faktycznie bez sprawdzania BIK to kontakt z prywatnym inwestorem. Dość poważną bazę inwestorów udzielających pożyczek masz na http://fresh-finance.pl. Po prostu wyjaśniasz sytuację, w której się znajdujesz, proponujesz kwotę pożyczki i oprocentowanie, ewentualnie negocjujesz dodatkowe warunki spłaty i otrzymujesz pieniądze bez zbędnych formalności. Z reguły pieniądze pojawiają się po kilku dniach na koncie.

Gość aptonia
polecam Janvest, klientów nie weryfikują w Biurze Informacji Kredytowej, Biurze Informacji Gospodarczej czy Bankowym Rejestrze Klientów Niesolidnych

Gość marek788
Różne porównywarki można w sieci znaleźć, sporo jest jednak z przedawnioną ofertą, albo z pojedynczymi raptem firmami. Taką bardziej rozbudowaną gdzie można sobie trochę różnych pożyczek przejrzeć jest choćby http://odpowiedniapozyczka.pl. Mi się z tej strony dobrze korzysta, mają szybki proces składania wniosku, a potem już na same pieniądze czeka się zazwyczaj kilka godzin, jeszcze tego samego dnia pieniądze przelewają w przypadku chwilówek.

Gość Krzysztof

Możecie zajrzeć sobie do oferty na pieniadzedlaciebie.com.pl/, mają właśnie biznesowe propozycje dla firm w zakresie finansowania i na pewno coś Ci przygotują.