Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem tlusta po porodzie wstydze sie isc na fitness

Polecane posty

Gość gość

Zapisalabym sie na fitness ale się wstydzę,pewnie same zgrabne laski tam chodza :( nie wiem jak się ubrać nawet :(musze się jakoś zmotywować waze 70kg przy 165 wygladam jak wieprz :(

Gość gość
Ty jeszcze grubej baby nie widzialas,nie przejmuj sie tylko idz

Gość gość
fitness jest po to, żeby "grube baby" odchudzać to nie wybory miss

Gość gość
Siedze sama z dzieciakiem ma 8 mcy i oprócz tego fitnessu musze się zmotywować i ogarnąć swoje zdrowie bo... Badania zrobić krwi ,tarczycy,pojsc do ginekologa i psychologa (podejrzewam depresję) a nie mam kiedy :-o maz długo pracuje a niedługo macierzyński mi sie kończy a ja taka zapuszczona :( zaczelam na skakance skakać to mocz mi wylatuje :(nienawidze siebie

Gość gość
Nie rozczulaj sie nad soba tylko odchudzaj wszystko w twoich rekach.Schudniesz jak tylko bedziesz chciala

Gość gość
kobieto kochana !! ja chodze na fitness od roku. uwierz mi, chodzą tam najróżniejsze kobiety. owszem, są takie, na widok których zgrzytam zębami z zazdrości (sama mierzę 166 cm i ważę teraz 57 kg, rok temu było 64 - aha nie jestem na żadnej specjalnej diecie,jem co chcę, no ale nie opycham się non stop). ale są też takie naprawdę spore kobiety, Twoje 70kg to nic przy tym. Np byłam dziś, na zumbie i potem ćwiczenia na brzuch uda pośladki. od niedawna na te zajęcia chodzi babka, nieco niższa niż ja a dałabym jej minimum 80 kg. i ona tańczy w pierwszym rzędzie, nie przejmuje się niczym !!! nie wstydzi się. idź !!! x

Gość gość
A jak sie ubrać? Adiasy leginsy i tunika...? Wlasnie na zumbe chce sie zapisać i jakoś przelamac

Gość gość
ja (gość 22:43) zakładam obcisłe getry takie z lycry i na to top albo taki obcisły sportowy bez rękawów, albo po prostu t-shirt, zależy jak mi sie chce. stanik sportowy taki dość dobrze podtrzymujący piersi. buty są ważne. nie kupuj takich niby specjalnych do zumby z giętką podeszwą ! nie kupuj też ze zbyt sztywną podeszwą, takie pomiędzy ;) weź wodę minimum 0,75 litra moim zdaniem i ręcznik do potu :) dobrej zabawy!! pamiętaj, efekty ni są zbyt szybko ale to zależy od wagi , tego ile z siebie dasz na zajęciach itp. moja znajoma, wzrost na oko 170 cm waga 70-80 kg, schudła dość widocznie już po 6 tygodniach zumby 2 x tygodniowo. bez diety no ale nie objadała sie.

Gość gość
A może pomyśl o aqua aerobiku? Tam 90% kobiet to osoby z nadwagą czy otyłe, więc nie będziesz się musiała przejmować, że się wyróżniasz. Poza tym uważam, że niepotrzebnie się obawiasz. Osoby uprawiające sport wiedza, jak trudno czasami się zmobilizować do ćwiczeń i już samo to, że ktoś znalazł motywację do wyjścia z domu i walki z nadwagą jest godne podziwu.

Gość v34
na fitnessie nikt na nikogo krzywo nie patrzy, kazda chce tam nabrac formy i poprawić figurę:) W moim klubie sporo kobiet korpulentnych i sa naprawde wytrzymałe;)

Gość gość
Ale pieprzycie Aktorka tematu wcale nie jest gruba, to tylko 5 kg "ponad wzrost", a idealna waga jest "tyle co wzrostu", np masz 160 cm, to 60 kg. A o 10 mniej to jest waga modelek.

Gość gość
Ale pieprzycie Aktorka tematu wcale nie jest gruba, to tylko 5 kg "ponad wzrost", a idealna waga jest "tyle co wzrostu", np masz 160 cm, to 60 kg. A o 10 mniej to jest waga modelek.

Gość gość
Ćwicz w domu. Ja "robiłam" na zmianę skalpel II i kilera Ewy Chodakowskiej. Szybko zobaczysz efekty i samo to będzie Cie motywować:)