Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy też widząc bardzo brzydką babę w ciąży...

Polecane posty

Gość gość

lub z małym dzieckiem zastanawiacie się, kto dał radę ją zapłodnić? :D

Gość gość
No najwyrażniej ktoś dał radę :P

Gość gość
Całe szczescie nie mam dziecka,i temat nie jest o mnie.

Gość gość
no dokladnie moja sasiadka to straszny pasztet wiem, ze nie kazdy jest ladny i nie powinno sie smiac bo wnetrze czlowieka jest wazne... ale ta kobieta rozwala mnie na lopatki a jej dziecko odziedziczylo urode po mamie ...

Gość gość
to jak ta twoja sasiadka wyglada?

Gość gość
ja tak mam. :D

Gość gość
tak , faktycznie tak mysle , albo jak widze 100kg walenia z dzieckiem , mysle ze one same sie zapladniaja , nie maja szans na stalego partnera a zeby nie byc samotne to robia sobie dziecko z przypadkowym gosciem w koncu naj******h w sztok chetnych na jednorazowe *****nko jest masa w weekendy

Gość gość
Jak taka dorwie się już do jakiegoś faceta, to w cudowny sposób z nim " wpada " ...rośnie w ciąży na potęgę, bo trzeba jeść za 4 przecież, rodzi dziecko, każe sobie postawić pomnik, facet w odstawkę, tylko dzidziuś, bo nic w życiu innego nie osiągnęła, nie stara się schudnąć, wręcz przeciwnie, tyje dalej..bo to przez ciążę przecież, ubiera się w dres, nie maluje się, o niczym oprócz dziecka nie da się z nią pogadać....nie myśli absolutnie o powrocie do pracy, wyciąga łapę po kasę od faceta, a jak dziecko już jest samodzielne i gotowe np na przedszkole, to poluje na okazje do kolejnego zajścia w ciążę ... ZNACIE TAKIE ??? ja kilka, nie dziwię się, że faceci je zdradzają.