Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY Rosol ,moglabym zrobic na filecie z piersi kurczaka ,czy wyjdzie?

Polecane posty

Gość gość

czy wyjdzie rosol na filecie z kurczaka ,czy nie ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Jeżeli z drobiu, to raczej na całym kurczaku, będzie lepszy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Oprócz fileta dodaj korpusy drobiowe bez skóry, nie mają kcal, a nadadzą smaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie, tłuszczu też potrzeba, w samym mięsie go nie ma. zresztą, jadłas kiedyś gotowana piers> bardzo latwo popsuć mięso, stanie sie suche i łykowate

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
W prawdziwym rosole liczy się tluszcz, im więcej tym lepiej, bo w tłuszczu jest najwięcej aromatu. Ugotuj tłusty rosół na porcji rosołowej/+szponder/+kaczka, albo indyk. A po ugotowaniu możesz tłuszcz zebrać, bo zawsze będzie a wierzchu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×