Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serce mocniej mi biję i czuję strach gdy widzę coś dotyczące JEJ!

Polecane posty

Gość gość

Mam 21lat. Nigdy nikogo nie miałem aż poznałem dziewczynę na urodzinach znajomej, spokojna domówka, niewiele osób. Nie chciała sie ze mna umówić ale po jakimś czasie sama napisała że chce się potkać. Na początku nie dawała mi szansy a potem poszło z górki. Niestety związek był beznadziejny, byłem terroryzowany i cały czas porównywany z jej byłym który ją rzucił. Ona brała od 6 lat tabletki anty więc jej psychika była totalnie zwichrowana. Rzuciła mnie, zdradziła z byłym i jeszcze jednym. Nie chcę jej znać ale codzinnie sprawdzam jej fejsa, profile jej znajomych, przeglądam wszystko dokładnie a jak dostrzegę jakiś ruch serce bije mi mocniej z nerwów. Jak znajoma pokazała mi rozmowe z nią w której ona mnie bluzga to aż czułem w sercu panikę, ucieczkę , nie chciałem tego nawet czytać. Po prostu najlepiej wymazałbym sobie ją z pamięci. Sądziłem że ona jest dobra i spokojna a okazało się że nikt jej nie zna tak naprawdę. Dziewczyna o której ona opowiadała jak o swojej najlepszej przyjaciółce okazało się że nawet sama przyznaje że jej nie zna. Czy to jeszcze miłość czy po prostu efekt Pawłowa że każdy bodziec dotyczącej jej osoby powoduje u mnie panikę. Przez 2 miesiące byłem w ciągłym napięciu i strachu że ją stracę, od rozstania minęły 4 miesiące .

zacznij walczyć sam ze soba i nie wchodz na face jej, poszukaj sobie jakiś portali randkowych i pisz z innymi, a powinno minąć to napięcie. ta postąpił moj przyjaciel, tylko na szczęście postanowil zerwać definitywnie wspomnienia i wszystko co z tym zwiazne( zdjecia, rzeczy od niej itp)