Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewolna Lisa

Filozofia Gorean

Polecane posty

Gość alicja3333
Powrot do natury- piękne

Gość ronbill
sekta

Gość zaczytana_
Liso, skorzystałam z zaproszenia i zajrzałam. a Ty jesteś użytkowniczką tego forum? ponieważ nie zauważyłam Twoich postów tam

Gość Svelge
Własnie dostałam linka do tego tematu, no,no Fajnie dziecieki że poużywaliście sobie. Czy tylko tyle potraficie się doszukac? Niech was cieszy info że w wieku 60lat tez uprawia sie seks i ma marzenia :) Bo to dla was dobra chyba informacja że zycie nie konczy sie po50tce. Co to reszty powiem tak -- Welcome to MEDIA, witam niespełnionych dziennikarzy faktu:)i pozdrawiam w owocnym poszukiwaniu afer :) Polecam tej mrocznej e-osobowości, ktora w necie po rożnych portalach o mnie opowiada, do poczytania ksiązke Elias Aboujaoud Wirtualna osobowość naszych czasów. Przeglądnij sie w niej :) Osobę robiącą " rekalmę"proszę o zaprzestanie swojej działaności . Czy Gorean lifestyle to sekta? Znamiona sekty to izolacja,Guru,jedynie słuszna droga. Identyczne podejście do świata ,problemów. Ale Goreanlifestyle to bardzo szeroki zakres samorealizacji siebie. Goreanlifestyle to świat gdzie mężczyzna jest meski a kobieta kobieca,nie ma ten świat problemu z seksualnościa ludzką . Po za tym kwestia dominacji i uległości płci to jeden z aspektów tej filozofii Naturalnegoporządku, zakładającego że każdy ma prawo do realizacji siebie ,ludzie nie są sobie równi. Zawężanie ideologii Gorean do niewolnictwa jest ogromnym uproszczeniem, jednak dla wielu osob gdy hormony decyduja o stylu zycia brak siły do spojrzenia dalej po za seks. Nie wiem kto robi w necie rekalme stronie którą prowadzę,nie zabiegam o użytkowników o popularność. Ktos robi mi zła robote. Pozdrawiam Be well Svelge

Gość gość2
Svelge a ty jesteś tą sama co wszedzie w necie ten nick jest ,taki sam? gdzie nie zajrze tam wszedzie "svelge" musze do lodowki zajrzeć ,aż strach!

Gość ha ha ha 2
Jaka tam sekta , pogięło was ? To niewielka grupka osób ,podstarzałych kobit i facetów podniecających się książką science fiction jakiegoś pseudo-filozofa Tym ludziom w ich podstarzałym wieku brakuje już seksu to i ma prawo im odbijać na maksa:)))))))

Gość gośćAluzci
stek bzdur nic wiecej

Gość hanys45
komuś niezle odbija niestety

Gość gość
interesujące

Gość gość
nikt nikogo do niczego nie zmusza....więc o co cały ten krzyk ? ja dopiero odkryłam Gor jestem zafascynowana i staram sie czytać uczyć i dowiadywać dzięki L.Svelge wiem więcej....dziękuję .....