Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie wojny

Polecane posty

Gość gość

Nie chce wojny, boje sie ze rosyjscy zolnierze zabija mojego męża. Boje sie g***tow, bombardowania, boje sie o swoje dziecko w brzuchu. Moze to glupie ale serio boje sie ze cos zlego sie stanie.

Gość gość
Oj pocieszcie mi ze nie ma,sie czym,stresowac

Gość gość
Pociesza mnie ze ignorujecie mój temat:) tzn ze wy sie nie boicie,wojny. To dobrze

Gość gość
ja cie nie pociesze bo tez mam identyczne odczucia do twoich:( strasznie sie boje i tez jestem w ciazy!!!

Gość gość
ekstra

Gość gość
no super

Gość gość
Spokojnie kochana, nie denerwuj się

Gość gość
Pociesz się tym, że nie jesteś jedyną osobą na tym świecie i to dotyczy wszystkich ludzi

Gość gość
bedzie wojna swiatowa na bank. propaganda wojenna już galopuje na całego aby przygotować ludzi do tej mysli i naszczuć na ruskich aby potem chętnie do nich strzelali. ameryka do spółki z unia musi doprowadzić do 3 wojny światowej. maja takie długi że nie maja wyjścia. polska oberwie najbardziej jako główny podjudzacz i taki jast plan. dlatego tuska wybrali na tego tam marionetkowego bossa ue. zobaczycie jak będzie teraz grzmiał i podjudzał na ruskich .

E tam ja tam sie gwałtu nie boje,jak zobacza Polskie kobiety to uciekna na zachód:PNie bójcie się...a najlepoiej tyjcie na poterge zeby ich wystraszyc:D

Gość gość
polska gra tu pierwsze skrzypce grzmiac tubalnym głosem jak jakies supermocarstwo a jest kompletnym wypierdkiem. domyślcie sie jak takie prowokowanie potężnej rosji sie musi dla polski skończyć.

Polska haha a kim my jestesmy?Dla nich jestesmy karłowatym krajem,jedynie boja sie rakiet Nato i to wszystko.Poprostu nie powinnismy sie w ta wojne na Ukrainie wtracac jestesmy zbyt blisko żeby tak ryzykowac.

Gość gość
boje sie wLASNIE tego straszenia palem przez politykow, ja najchetniej w ogole bym sie nie wtracala. nie jestem na tyle patriotka by ginac za swoj kraj

Gość gość
Ruscy nas nie zaatakują, bo dżihadyści planują ich zaatakować i grożą Putinowi wojną.

Gość gość
do czegos sie przydadza:)

Gość gość
W interesie Ruskich nie jest atak na żaden kraj NATO. Im chodzi o Ukrainę. Nie podoba im się, że Ukraina chce zbliżyć się do UE, boją się utraty swoich wpływów.

Gość thl
ja sobie nie wyobrażam że mój mąż pójdzie walczyć na wojnę a ja zostanę w domu z dzieciakami..już się zastanawiam czy nie wyjechać stąd gdzieś np.do austalii...dużo znajomych rozważa taką możliwość

Gość gość
thl a co Twój mąż jest zawodowym żołnierzem czy odbył służbę wojskową?

Gość thl
nie jest z tego rocznika który był zwolniony ,ale boje ię że jak przyjdzie co do czego to będą brać każdego zdrowego młodego faceta

Gość gość01
Mój był w wojsku... syn ma 20 lat, drugi 16, wiec w razie wojny, nie wiem czy nie zostałabym sama :-( nie licząc kotki :-) A tak na serio - też zaczynam mieć stracha ..

Gość gość
thl głupia jesteś, po co komu taki żółtodziób? Najpierw idzie regularna armia, później rezerwiści, którzy odbyli kiedyś służbę wojskową i zostali przeniesieni do rezerwy, a na sam koniec zółtodzioby, ale to mało realne, bo po 1: najpierw trzeba ich przeszkolić, no chyba że mają robić za mięso armatnie, 2 wojna musiałaby trwać wiele lat żeby zdecydowali się na pobór ludzi, którzy nie odbyli nigdy służby wojskowej.

Gość gość01
Babcia mojego meza opowiadala, ze w czasie wojny ruscy byli gorsi od niemcow. G/w/a/l/c/i/l/i/ na potęgę :-(

Gość gość
Gościu, regularna armia? dobre sobie :-D mamy jej tyle, co kot napłakał :-D

Gość gość
Nie mamy armii dzięki Tuskowi, który zwiał z pola zagrożenia do Brukseli.

Gość gość2529
gość i gość zgadzam się z wami w 100% . Myślicie, że Tusk całkiem przez przypadek dostał tą nowa europejską posadkę? UE USA i NATO to wilki w owczej skórze. Kto doprowadził do konfliktu Rosji z Ukrainą? Putin to kompletny dureń, dał się złapać jak dziecko na lizaka, do tego chciwy i niezrównoważony. Idealny kozioł ofiarny. Teraz musi jeszcze najechać na Polskę, trochę historii, poprzednim razem też od Polski się zaczęło. Potem włączy się USA i NATO i wcale nie będzie bronić interesów Polski. Tu chodzi o umocnienie pozycji dolara na światowym rynku, nic więcej. Piszą,że ruscy zbroją separatystów, tak to prawda, ale prawdą jest też że USA po cichu zbroi banderowców z Ukrainy, a Putin o tym wie. I teraz jeszcze ten cały Tuski polskie narzucone przez stronnicze media apele "jesteśmy z Ukrainą". Nie śmierdzi to wam????

Gość gość
Ludzie, nie straszcie mnie, bo i tak mysle o tym, żeby wybrać pieniądze z banku i zamienic na euro albo dolary..