Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie wojny

Polecane posty

Gość gość
sneer dopiero ludzie przejrzeli na oczy. Lepiej późno niż wcale.

Gość gość
Super żarty z tragedii milionów kobiet pechowiec.gif x To Mindy walnięta, lepiej nie odpowiadać na jej komentarze.

A tam tylko te super zgrabne sa zagrozone i ładne,wiec Polki nie martwcie sie :PNa Kafe takich nie ma,tylko z kilkoma wyjatkami,Rosjanie to nie Polacy ze za byle grubasa sie biora.

Gość gość
Pani Mindy już dziękujemy.

Gość gość
gość dziś bedzie wojna swiatowa na bank. propaganda wojenna już galopuje na całego aby przygotować ludzi do tej mysli i naszczuć na ruskich aby potem chętnie do nich strzelali. ameryka do spółki z unia musi doprowadzić do 3 wojny światowej. maja takie długi że nie maja wyjścia. polska oberwie najbardziej jako główny podjudzacz i taki jast plan. dlatego tuska wybrali na tego tam marionetkowego bossa ue. zobaczycie jak będzie teraz grzmiał i podjudzał na ruskich . Xxxxxx Zgodnie z tym bedzie wojna i sadze,ze tak to wlasnie wyglada Mniej wiecej tak opisuja to tez historycy z mojej uczelni. Ale mi pasuje mam nadzieje troche sie na niej wzbogacic jesli nie zgine a jak zgine to trudno bede nadal biedny:-D

Gość gość
Osmieszacie sie z ta Mindy W ogole nie lapiecie jej toku myslenia ani sposobu rozumowania o humorze juz noe wspomne:-D

Nawet jak was zgwałca wielka mi tragedia,bez urazy Polki puszczaja sie z byle kim,wiem że teraz dopiero bedziecie najedzac na mnie.Co inne jak zaczna rakiety puszczac na nasz kraj,a to zrobia jak bedziemy sie wpieprzacx w ich interesy.Jestesmy zbyt blisko zeby tak ryzykowac,Ameryka nas wykorzystuje żeby zrobic wojne z Ruskami,my nie możemy sobie pozwolic na to i nie mozemy ich prowokowac.

Gość gość
gość dziś widać lubisz zamartwiać się na zapas i wyszukiwać te informacje, które potwierdzą twoje katastrofalne wizje. Cóż, taka mentalność :) tylko nie wyłysiej z tej zgryzoty.

Ja uwazam ze pokazywanie na majdanie jakimi to wojownikami nie są było niepotrzebne,żal mi Ukrainy ale nie chce ginąc za obcy kraj tak jak wy,uwazam że zamiast robic zament nasi Politycy powinni odsunac się od Ukrainy,niestety tam powinna wkroczyć Ameryka a nie my.A Ameryka nas w to jeszcze miesza.To jest zbyt duzo ryzyko dla Polski.

Gość gość
zadnej wojny nie bedzie, poroszenko chce jutro oglosic zawieszenie broni, ludzie przestancie panikowac!!!

Gość gość
ja też :(

Gość gość
wojna to cos najgorszego co moze nas i nasze rodziny spotkac...

Gość gość
Ludzie to k...y wcale nie jest mi ich żal.Jedynie o siebie sie martwię.

Gość gość
"a na sam koniec zółtodzioby, ale to mało realne, bo po 1: najpierw trzeba ich przeszkolić, no chyba że mają robić za mięso armatnie, 2 wojna musiałaby trwać wiele lat żeby zdecydowali się na pobór ludzi, którzy nie odbyli nigdy służby wojskowej." Od 2013 roku odbywają się obowiązkowe pobory na kilkutygodniowe przeszkolenie.

Gość gość
Tez jestem w ciazy i jestem przerazona bo wojna bedzie i to moze zaraz po swietach... boje sie o swoje dziecko ktore mam w brzuszku tylko 3 mce boje sie ze moj maz pojdzie na front i juz go nie zobacze ze moja rodzina zginie ... tak bardzo sie boje... Boze miej litosc na tym swiatem...

Gość gość
Spokojnie, dziewczyny nie panikujcie! :) Wojny nie będzie, bo nikomu się to nie opłaca :)