Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalka wstanka

dlaczego pisze a nie chce sie spotkac?

Polecane posty

Gość lalka wstanka

moja historia - poznanie fajnego faceta, spotkania, seks, mily czas. wciaz mamy kontakt ale on od jakiegos czasu juz nie chce sie spotykac, ale np. codziennie do mnie pisze. Moze mi ktos wytlumaczyc o co chodzi? Gdyby nie pisal uznalabym - ok, olal, nie chce, ale o co chodzi z tym mocnym podtrzymywaniem kontaktu? wiem ze ma rozne problemy i malo czasu, czy mam to rozumiec, ze ta chec spotkania nastapi tylko trzeba poczekac czy po prostu on chce bardzo stopniowo rozluzniac kontakt? pisalibyscie codziennie do kogos, kogo nie chcecie juz znac? prosze o wyjasnienie wtf, dziekuje

Gość gość
ma kogoś, a ciebie trzyma w odwodzie jak mu się bzykać zachce a tamta nie da olej kolesia

Gość lalka wstanka
ok, ale czy wtedy spedzalby na pogaduchach ze mna cale wieczory? to nie jeden sms, to np 5h rozmowy. czy naprawde dla samego bzykania facetowi oplacaloby sie tracic wieczor?

Gość gość
a dlaczego nie chce się spotkać?

Gość gość
nie wiem, po prostu nic nie proponuje, a na delikatne moje propozycje jakoś tak zmienia temat.

5 h rozmowy tel na jeden raz to powaznie duzo. ja bym juz nie wytrzymal choc dochodzilo u mnie do 3

Gość gość
to zapytaj wprost "kiedy się spotkamy?"

Gość gostek lubelski
do mnie znowu zagaiła kobitka z netu,pisze do mnie codziennie,ale spotkać się nie chce,samo pisanko już mnie nudzi,miałem nadzieję ,że może będzie coś więcej z tego kontaktu,a tu proszę...:o

Gość lalka wstanka
zbereznik, nie telefonicznej, przez net

Gość gość
:)i tu znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? 888 www.youtube.com/watch?v=zgyg57mqRiM

Gość lalka wstanka
mam pasje, hobby i swoje zycie. po ptostu dziwi mnie takie podtrzymywanie znajomosci. ale nie mysle o tym dzien i noc ;)

Gość gość
to się przestań dziwić, tylko wprost zapytaj