Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka ma pół roku jaki bedzie miała kolor oczu OCEŃCie

Polecane posty

Gość gość
Ip :D

Gość gość
ze niby jakimi

Gość gość
Autorka wątku o co wam chodzi wrzucam zdjęcie i już nawet d.u.p.ę mogę pokazać do oceny bałwany jedne.

Gość gość
ip zostalo zweryfikowane :O

Gość gość
Teraz serio pisze autorka wątku... Serio to macie co poniektórzy problemy ze sobą właśnie zachowujecie się jak bym naprawdę nie wiadomo co pokazała... Chciałam pokazać Wam jaki kolor oczu posiada moja córka obecnie i chciałam poradzić się mam kiedy zmienił się kolor oczu u Waszych dzieci (nie od dziś wiadomo że 3/4 noworodków przychodzi na świat z niebieskimi oczami) i nie mamy na to wpływu jaki kolor będą mieć a ten temat uważałam jako zabawę! I uważam nie na miejscu ubliżanie dziecku które jest Bogu winne tekstami typu "Paskudne oczy jak na pewno cały bachor". Ludzie ogarnijcie się....

Gość gość
jak dla mnie ma sliczne jak moja kolezanka ma np jedno zielone oko 2 brazowe fantastyczne nikt takich nie ma

Gość gość
Ja Cię znam autorko, wiem kim jesteś :) i napisze ci tyle, że masz strasznie brzydkie dziecko i dobrze że nie wstawiłas jego twarzy bo tylko ludzie by sie przestraszyli.

Gość gość
Dziewczyno lecz się :P hehe może mi jeszcze zagroź że wiesz gdzie mieszkam i ze masz wtyki w mafii..."JEGO ZDJĘCIE" nie dość że jak już chcesz zabłysnąć to naucz się czytać hehe a z tym IP też ty wyskoczyłaś? żal :P Skoro jesteś taka odważna to przedstaw się i wstaw zdjęcie swojego dziecka na bank każdy się zauroczy :)

Gość jagódka08012013
Widzę autorko że są ludzie których zjada zazdrość nie wiem jak wyglada w calej okazalosci twoje dziecko ale oczy ma boskie nie daj sie na tym forum pelno prostaczek ktore nie moga miec dzieci albo maja i wygladaja jak gremliny albo te ktore lacznie z mezem zarabiaja rzekomo 15 tys zl i maja wille z basenem

Gość gość
Moj syn mial najpierw blekit potem identyczne jak ty i teraz ma brazowe , tak wlasnie wyglada ta przejsciowka z niebieskiego w braz juz nie dlugo :)

Gość gość
do jakiego wieku oczka się zmieniają?

Gość gość
mam trójkę dzieci 1 córka urodzila sie z blekitnymi ok 2 roku jej zzielenialy 2 syn mial jak mowilam ok 10mc mu zbrazowialy 3 corka uwaga! urodzila sie z czarnymi ślipkami a gdy miala ok pol roku miala błękitne! :)

Gość gość
Do roku powinien ukazac się kolor ale ten docelowy może pojawić się nawet ok 3 roku życia i jak mi polozna mowila nawet pozniej ale tojuz bardzo rzadkie pojedyncze przypadki

Gość gość
Widac ze ten dzieciak to maly pasztet :D

Gość gość
Ale tutaj co poniektórzy są prymitywni... Do nauki gimbazo!